Grillkylling med hvidløgsyoghurt og sprød salat
SPONSORERET indhold

Grillkylling med hvidløgsyoghurt og sprød salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Grillet kylling er et sikkert sommerhit. Her er den blevet vendt i en lækker marinade og serveret med sprød sommertopping og hvidløgsyoghurt.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
16. jun. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
Grillkylling med hvidløgsyoghurt og sprød salat til 4 personer

Ingredienser

Grillkylling:
1 kylling
2-3 spsk tamari
¼ citron, saften heraf
lidt salt
1 spsk olivenolie

Hvidløgsyoghurt:
3 dl græsk yoghurt 10% eller yoghurt naturel
½ tsk dijonsennep
1 fed hvidløg, finthakket
salt og peber

Topping:
½ rødløg
1 rød peberfrugt
½ potte frisk basilikum
1 spsk kapers
1 spsk lidt eddike
f.eks. æbleeddike
3 spsk olivenolie

Tilbehør:
bitre salater med en god olie-eddike-dressing og fintrevet parmesan

Sådan laver du grillkylling

  1. Grillkylling: Parter kyllingen, og mariner med tamari, citronsaft, salt og olivenolie.
  2. Grill kyllingestykkerne, til de er gennemstegte cirka 30 minutter.
  3. Du kan også ovnstege kyllingestykkerne 40 minutter ved 200 grader, til de er færdigtilberedte.
  4. Hvidløgsyoghurt: Rør græsk yoghurt med dijonsennep, hvidløg, salt og peber.
  5. Topping: Pil og hak rødløget fint, og skær peberfrugten i små tern.
  6. Pluk og hak basilikum fint.
  7. Bland peberfrugt med løg, basilikum, kapers, æbleeddike og olivenolie.
  8. Kom peberfrugttopping over kyllingestykkerne, og server dem med hvidløgsyoghurt og sprød salat.

 

PRØV OGSÅ: Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette

PRØV OGSÅ: Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa

PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld  

 

 

Anbefalet til dig