
SPONSORERET indhold
Grillkylling med hvidløgsyoghurt og sprød salat
Grillet kylling er et sikkert sommerhit. Her er den blevet vendt i en lækker marinade og serveret med sprød sommertopping og hvidløgsyoghurt.
Grillkylling med hvidløgsyoghurt og sprød salat til 4 personer
Ingredienser
Grillkylling:
1 kylling
2-3 spsk tamari
¼ citron, saften heraf
lidt salt
1 spsk olivenolie
Hvidløgsyoghurt:
3 dl græsk yoghurt 10% eller yoghurt naturel
½ tsk dijonsennep
1 fed hvidløg, finthakket
salt og peber
Topping:
½ rødløg
1 rød peberfrugt
½ potte frisk basilikum
1 spsk kapers
1 spsk lidt eddike
f.eks. æbleeddike
3 spsk olivenolie
Tilbehør:
bitre salater med en god olie-eddike-dressing og fintrevet parmesan
Sådan laver du grillkylling
- Grillkylling: Parter kyllingen, og mariner med tamari, citronsaft, salt og olivenolie.
- Grill kyllingestykkerne, til de er gennemstegte cirka 30 minutter.
- Du kan også ovnstege kyllingestykkerne 40 minutter ved 200 grader, til de er færdigtilberedte.
- Hvidløgsyoghurt: Rør græsk yoghurt med dijonsennep, hvidløg, salt og peber.
- Topping: Pil og hak rødløget fint, og skær peberfrugten i små tern.
- Pluk og hak basilikum fint.
- Bland peberfrugt med løg, basilikum, kapers, æbleeddike og olivenolie.
- Kom peberfrugttopping over kyllingestykkerne, og server dem med hvidløgsyoghurt og sprød salat.
PRØV OGSÅ: Grøn-i-grøn salat med bacon og senneps-vinaigrette
PRØV OGSÅ: Hurtig pulled pork med tacos og spicy jordbærsalsa
PRØV OGSÅ: Salat med jordbær, balsamico og hyld