Laks med sprødt skind og salsa verde
SPONSORERET indhold

Laks med sprødt skind og salsa verde i airfryer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er en nem opskrift på en hverdagsret til hele familien. Det tager kun 25 minutter at lave i en airfryer! Opskriften her kommer fra Sophia Youngs bog 'Nemme opskrifter til din airfryer'.

Af: Sophia Young
09. jan. 2024 | Opskrift | ALT.dk
4 | Total: 23 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

  • 4 laksefileter på 185 g, med skind
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. flagesalt
  • 1 lille skalotteløg, hakket fint
  • 1 hvidløgsfed, knust
  • 2 tsk. fintrevet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. finthakket dild
  • en lille håndfuld hakket bredbladet persille
  • 2 spsk. hakket purløg
  • 1 spsk. små kapers, hakket groft
  • til servering: ekstra flagesalt

Sådan gør du

  1. Forvarm en 7-liters airfryer til 200° i 3 minutter.
  2. Gnid laksefileterne med olie, og drys dem med flagesalt.
  3. Læg forsigtigt en silikonemåtte i airfryerens kurv, hvis du har en. Læg laksefileterne med skindet opad i kurven. Steg dem i 8 minutter, til skindet er sprødt, og laksen er stegt, som du ønsker det.
  4. Lav imens salsa verde: Hæld resten af ingredienserne i en mellemstor skål. Rør dem godt sammen, og smag til med salt og peber.