SPONSORERET indhold
Airfry-dessert for voksne: Rombanan
Bananasplit for de voksne fra bogen 'Airfryer-Kogebogen' af Peter Friehling. God, kraftig romsmag, sødme fra bananerne, knas fra mandlerne og bitterhed fra chokoladen. Det bliver ikke bedre.
Af: Peter Friehling, forfatter til 'Airfryer-kogebogen'
Foto: David Bering/Montgomery
Total: 15 min
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 4 bananer
- 8 tsk. god brun rom
- 8 tsk. brun farin
- 8 spsk. smør
- 1 dl fløde
- 50 g mørk chokolade
Sådan gør du
Skær bananerne op på indersiden af krumningen til midt i bananen.
Fyld rom, brun farin og smør ned i snittet. Hak mandlerne, og drys også disse ned i snittet.
Tilbered bananerne med snittet opad i først 10 minutter ved 160 grader og derefter i 5 minutter ved 200 grader.
Pisk flødet til flødeskum, og hak chokoladen i mindre stykker. Pynt bananerne med flødeskum og hakket chokolade.
Opskriften er fra Peter Friehlings bog 'Airfryer-kogebogen', der er udgivet hos forlaget Turbine: