Hel grillkylling med timian og citron
SPONSORERET indhold

Hel grillkylling med timian og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er noget ganske særligt over stille sommeraftener i haven, hvor maden tilberedes over de varme kul og spreder duft og god stemning i haven. Se her, hvordan du griller en hel kylling på kuglegrill.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 kylling, ca. 1200 g
6 tynde skiver usprøjtet citron
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. timianblade
2 spsk. citronsaft
salt, peber
Tilbehør: nye kartofler

  1. Pisk marinaden sammen. Kom kyllingen i en skål, og hæld marinaden over. Lad kyllingen trække 4 timer i køleskab. Vend den efter 2 timer. Kasser marinaden.
  2. Fordel citronskiverne over kyllingens bryst. Grill den over indirekte varme med brystet opad og med en drypbakke under.
  3. Grill kyllingen under låg i 1 1/4-1½ time, til den er gennemstegt.