SPONSORERET indhold
Lagkage med påskeæg
Afslut påskefrokosten med herligt hjemmebag, her får du en lækker opskrift til kagebordet fuld af god smag og påskestemning.
(1 stk.)
Ingredienser
3 lyse lagkagebunde
Creme:
2½ dl mælk
4 æggeblommer (el. 2 bægre past.)
½ vaniljestang
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
Desuden:
1½ dl piskefløde
2 dl hindbærsyltetøj
1 marcipanlåg (købes færdig)
1½ dl piskefløde
1 pose påskeæg
sigtet flormelis
silkesnor
- Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Varm det op, til det jævner og bobler. Kog det ca. 1 min. under omrøring. Hæld cremen i en skål, og drys med sukker.
- Lad det køle af i køleskab tildækket en halv times tid. Pisk fløden til skum, og vend det i den afkølede creme.
- Fordel halvdelen af hindbærsyltetøjet på 1 kagebund.
- Fordel en tredjedel af cremen over. Gentag med næste bund, og læg den sidste bund over.
- Kom marcipanlåget over, og fordel resten af cremen på kagens top.
- Pynt med påskeæg og et drys flormelis. Bind evt. en silkesløjfe omkring kagen.