Kokospavlova med ananascreme

Kokospavlova med ananascreme - opskrift fra Hendes Verden

Kokospavlova med ananascreme

printer Print
plate (ca. 8 stk.)

lidt smør og mel
Bund:
4 æggehvider
2 dl sukker
1 tsk. eddike
1 spsk. majsstivelse
1 dl kokos
Fyld:
4 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
2 små dåser ananasstykker a 230 g.
4 passionsfrugter
5 kiwifrugter
frisk mynte

  1. Tegn en cirkel på et stykke bagepapir (28 cm i diameter). Gnid cirklen med lidt smør, og drys med mel.
  2. Pisk æggehviderne til stift skum. Tilsæt sukker, og pisk, indtil blandingen bliver sej og blank. Vend forsigtigt eddike, majsstivelse og kokos ned i blandingen. Bred den ud i cirklen på bagepapiret.
  3. Bag bunden i 1½ time på 140 gr. Sluk for ovnen, og lad bunden eftertørre i ovnen i min. 3 timer.
  4. Pisk fløden stiv med vaniljesukker. Hæld ananas til afdrypning i en si, og pres al saften fra frugten. Vend ananassen ned i flødeskummet.
  5. Smør cremen ud over bunden lige før servering. Skrab frugtkødet fra passionsfrugterne ud over cremen. Læg skiver af kiwi på kagen, og pynt med mynteblade.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert