SPONSORERET indhold
Mini-hindbærsnitter
Små fine hindbærsnitter - den perfekte lille lækkerbisken til en kop kaffe eller te.
16 stk.
Ingredienser
175 g smør
250 g hvedemel
1/4 tsk. hjortetakssalt
2 æggeblommer
50 g flormelis
Fyld:
1 dl hindbærmarmelade
Pynt:
2 dl flormelis
2 spsk. vand
kagekrymmel
- Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetakssalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, og pak den ind i plastfilm. Lad den hvile 30 min. i køleskab.
- Del dejen i 2, og rul hvert stykke dej ud til et rektangel (12 cm bred, 35 cm lang og ½ cm tyk). Læg den ene dejplade over på en plade med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen over. Læg den anden dejplade over.
- Bag kagen ved 180 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
- Rør glasuren sammen, og smør den på kagen, mens den stadig er varm.
- Drys med farvet kagekrymmel.
- Skær kagen i ca. 16 små snitter, og lad dem køle af.