SPONSORERET indhold
Sojastegt andebryst med søde kartofler og sesamdip
Prøv denne nemme opskrift på sojastegt andebryst med sprøde kartofler og sesamdip
4 personer |
Total: 40 min
Ingredienser
2 andebryst, ca. 300 g stykket
4 spsk. sojasauce
salt og peber
800 g søde kartofler
3 spsk. olivenolie
Sesamdip:
1½ dl yoghurt
1 dl tahin (sesamfrø-pasta på glas)
1 spsk. citronsaft salt og peber
Pynt:
lidt sesamfrø evt. sorte sesamfrø
Tilbehør:
kålsalat
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet. Vend dem i sojasauce. Krydr kød og skind med salt og peber. Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver.
- Skræl de søde . Skær dem i pommes fritter, og læg dem i koldt vand 1 time. Afdryp og aftør dem i et rent klæde.
- Vend kartoflerne i olivenolie i en skål, og fordel dem på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. Vend rundt i dem, og steg yderligere ca. 20 min. til de er gyldne og lækre. Krydr med salt.
- Rør ingredienserne til sesamdippen sammen, og smag til med salt og peber. Pynt den med lidt sesamfrø på toppen. Server dippen til andekødet og de søde kartofler.