-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
Frikadellerne har fået en skøn julesmag med nelliker, allehånde, ingefær og muskatnød. Byd velkommen til de såkaldte julefrikadeller!
Ca. 20 stk. frikadeller
Julefrikadeller
- Fryse-egnet
- 500 g hakket svine- og kalvekød
- 1 lille løg, finthakket
- 4 spsk mel
- 2 spsk havregryn
- 2 spsk rasp
- 2 æg
- ca. 1 dl mælk
- salt og peber
- 1⁄2-1 tsk allehånde
- 1⁄2 tsk ingefær
- 1⁄2 tsk nellike
- 1 tsk reven muskatnød
- fedtstof til stegning
Sådan laver du julefrikadeller
- Bland det hakkede kød med løg, mel, havregryn og rasp.
- Rør æggene i ét ad gangen og supplér med mælk.
- Krydr med salt, peber og de øvrige krydderier.
- Lad farsen hvile 1 time i køleskab.
- Form farsen til ikke for store frikadeller og steg dem i fedtstof på panden.
- Servér frikadellerne med syltede agurker og/eller asier eller lidt af julens rødkål.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt