
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
Spring flæskesteg, karrysalat og sild over i år, og lav en moderne julefrokost med små løgtærter, frisk rimmet torsk, saftige poussiner og clafoutis til dine gæster.
De fleste mennesker skal til mere end én julefrokost i løbet af december, og derfor kan flæskesteg og lun leverpostej nogle gange blive en smule ensformigt.
Overrask dine gæster med en moderne fortolkning af den traditionsrige julefrokost - det vil de takke dig for!
SE OGSÅ: Lav hvid gløgg på fire forskellige måder
Her byder vi på:
Rimmet torsk med grape og julesalat
Sprøde poussiner med blomkålssalat
Salat med blå ost, tørret frugt og nødder
Blomme-clafoutis med kardemomme
Vidste du...
At mange mener, at traditionen med julefrokoster på arbejdspladsen stammer fra Sverige, hvor hvor mange arbejdspladser holdt julefrokoster på Luciadagen den 13. december.