-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Salat med perlerug og brombær
Dette er en rigtig dejlig salat, der også vil gøre sig godt til gæstemad. Ud over at være velsmagende og frisk er den også smuk.
4 personer
Ingredienser
- 150 g perlerug (giver cirka 450 g kogte korn)
- 200 g æble
- 200 g rødbede
- 200 g bladselleri med blade
- 50 g valnøddekerner til pynt
- 50 g brombær til pynt
- 4 spsk. valnøddeolie eller økologisk jomfruolivenolie
- 1 spsk. hvidvinsedddike
- 1 fed presset hvidløg
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. rørsukker
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog perlerugen i cirka 20 minutter og afkøl den i en skål.
- Skær æblet i mindre stykker. Riv rødbeden. Skær bladsellerien i skiver og tag de grønne blade fra. Hak bladselleribladene groft. Bland perlerug, æble, rødbede og bladselleri i skålen med perlerug.
- Kom ingredienserne til dressingen i en beholder med låg, og ryst dem godt sammen.
- Bland dressingen sammen med ingredienserne i skålen. Anret som vist og pynt med valnøddekerner og brombær.