Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

De grønne asparges kan grilles, koges, stege og bruges i salater
De lækre grønnes asparges kan grilles eller koges og bruges som snacks, forretter, i salater, og meget meget mere.

Grønne asparges - 9 lækre opskrifter

9 lækre forårsretter med grønne asparges

De lækre grønne asparges er en en skøn forårsbebuder - de grønne asparges er i sæson fra april til juni, så det er bare om at nyde dem, mens de er her.

De grønne asparges skal i modsætning til de hvide asparges ikke skrælles - du skal bare huske at brække eller skære den nederste ende af.

Sådan tilbereder du grønne asparges:
Grønne asparges kan spises enten rå  - eller koges let i letsaltet vand i 1-2 minutter.

Du kan også lægge grønne asparges på grillen, eller bruge dem rå i salater eller som snacks. I det hele taget er der nærmest ikke grænser for, hvordan man kan bruge de lækre sprøde grønne asparges.

Her får du 9 lækre opskrifter - velbekomme! 

  • Grillede grønne asparges med vinaigrette og hytteost
  • Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
  • Sådan laver du brandade med grønne asparges, dild og rugbrødsdrys
  • Få opskriften på grønne asparges med appelsinsauce
  • Grønne asparges med basilikumscreme og pecorino
  • Tykke grønne asparges med rygeost og rejer
  • Salat med nye kartofler og grønne asparges
  • Grønne asparges med ramsløg og vinaigrette
  • Smørrebrød med grønne asparges, smilende æg og fedtegrever
Se, hvad vi ellers skriver om: Asparges og Grønne asparges