Moderigtigt tøj til din smukke, kurvede krop
AnnoAnno stylist Nadine

Moderigtigt tøj til din smukke, kurvede krop

Savner du personlig vejledning i, hvordan du genopfrisker garderoben med de helt rette styles, der matcher din stil, din krop og dine personlige behov, så læs med her.

De fleste af os begynder dagen med et kig i spejlet – måske er det, når du børster tænder efter morgenmaden, eller når du tjekker dagens outfit ud i gulvspejlet i entreen. Hvad der møder os, er selvklart vores eget spejlbillede, og noget af det vigtigste er, at vi er glade og tilfredse med den person, vi kigger på – både det indre og ydre. Men lad os lige opholde os ved sidstnævnte. Det ydre billede er noget, vi i høj grad bliver eksponeret for dagen igennem. Scroller du fx igennem dit insta-feed, kan der både dukke billeder op af faste balder og bløde maver – for vi er alle sammen forskellige (heldigvis)! Desværre er der en skævvridning i udbuddet af tøj til forskellige kvindekroppe.

2 Modeshow.jpg

AnnoAnno under Copenhagen Fashion Week, som det eneste plus size modeshow

Bøjlerækkerne bugner med tøj i størrelser fra 34-42, men passer din krop en anden størrelse, kan det være svært at finde noget, der matcher din smag. Det går selvfølgelig både ud over selve shoppeoplevelsen – og i værste tilfælde din kropsopfattelse. Det gør styling virksomheden AnnoAnno heldigvis op med.

Prøv det gratis uden binding her: AnnoAnno.dk

3-Stylist-Cecilie_newnew.jpg

AnnoAnno-stylist Cecilie

Sådan gør du – step by step

  1. Du opretter en stilprofil på AnnoAnnos hjemmeside, så stylisten får en forståelse for dine præferencer.
  2. Du får din egen stylist fra AnnoAnno, hvorefter I sammen udvælger nogle lækre outfits.
  3. Tøjet sendes gratis hjem til dig (7-10 styles).
  4. Du prøver tøjet derhjemme.
  5. Du køber det tøj, du er vild med, og sender resten gratis retur.

Moderigtigt tøj sendt direkte til din hoveddør

Ligegyldigt hvilken krop du har, er det vigtigt, du ikke går på kompromis med din garderobe – du skal klæde dig i det tøj, der får dig til at føle dig godt tilpas. AnnoAnno skaber derfor ekstraordinære shoppeoplevelser via et bredt udvalg af tøjmærker i plus size og personlig styling. Konceptet er enkelt: På annoanno.dk opretter du nemt og hurtigt en stylingprofil. Ved hjælp af din personlige profil vil AnnoAnnos dygtige stylister sammensætte en boks med tøj fra førende modebrands eksklusivt i størrelser fra 42 til 56. Boksen med tøj bliver sendt direkte til din hoveddør, hvorefter du så kan prøve de forskellige styles derhjemme. Det tøj, du er vild med, beholder du, resten sender du gratis retur. Og hvad bedre er at det hele er gratis at prøve.

4-Stylist-Fabienne_new.jpg

AnnoAnno-stylist Fabienne

Enhver kvinde bør stille høje krav til sin garderobe

Det kan ikke siges for ofte: Uanset set, hvilken krop du har – om du er høj, lav, ranglet eller kurvet, så gå i det tøj, der får dig til at føle dig godt tilpas. Det, der klæder os alle sammen bedst, er nemlig følelsen af at se godt ud. Så sug til dig af inspiration i AnnoAnnos inspirerende shoppeunivers, hvor du med garanti vil få øjnene op for nye farver, pasform og snit, der giver dig en følelse af at være den bedste udgave af dig selv.
5 AnnoAnno Boks.jpg

Tøjet koster det samme, som mange andre steder, og via din stylingprofil kan du udfylde dine individuelle prisønsker. Din første styling hos AnnoAnno er helt gratis og derefter koster en session med en stylist 99 kr. per gang.

Vi ses på annoanno.dk