Bæredygtigt dansk design i efterårets smukke farver

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Basic Apparel, Chosen Skin, Coster Copenhagen, Design 1986 & RS Retail.

Bæredygtigt dansk design i efterårets smukke farver

Flere og flere danske mærker tænker bæredygtighed ind i deres design og produktion.

Nu er det ikke længere nok at skabe smukke kollektioner. Kreativitet og ansvarlighed går hånd i hånd, når brands kreerer deres kollektioner.

Vi har samlet en række danske brands, som formår at forene efterårets trends og farver med et ansvar for klodens fremtid.

Tøj til en stærk hverdagsgarderobe9445610basicapparel_aw19_214126.jpgEr du også nysgerrig på, hvad Basic Apparel kan tilbyde? 

Velkommen til et vinterhalvår med stilrene styles i jordbundne farver fra Basic Apparel. 

Deres team består af fem ambitiøse kvinder, der klarer alle opgaver selv. De designer selv enhver detalje og skaber behageligt tøj med længere produktlivscyklus, som fungerer på tværs af kollektioner, generationer, tendenser og mærker. 

Som virksomhed er Basic Apparel GOTS certificeret, hvilket betyder, at de tænker bæredygtighed ind i deres daglige arbejde - lige fra affaldssortering til valg af grønne materialer til deres tøj. 

Hos Basic Apparel er det vigtigt, at deres tøj skal være for alle. De designer ikke ud fra en bestemt type kvinde eller hurtige tendenser, men tager udgangspunkt i, hvad vi alle har brug for i en stærk hverdagsgarderobe.

Velkommen til basicapparel.dk - de glæder sig til at byde efteråret velkommen sammen med dig. 

Streetwear skal afspejle din personlighed
chosenskin_dsc08149.jpgChosen Skin er et helt nyt dansk tøjmærke, som designer feminint streetwear til kvinder. 

Brandet blev lanceret den 31.08.2019 og er etableret af designer Nanna Sloth. Chosen Skins kollektioner produceres udelukkende i et begrænset antal for bedre at kunne styre produktionen og dermed sætte større fokus på kvalitet og begrænsning af forurening gennem produktionen.

Brandets navn er en reference til designerens syn på mode. Tøjet, du vælger, er en afspejling af din personlighed – en måde at udtrykke og skille sig ud på. Alle mennesker er unikke på hver deres måde og dette vil Chosen Skin gerne underbygge med sine kollektioner.

Chosen Skin forhandles på egen webshop samt Miinto.dk 

Efterårskollektion lavet af plastikflasker
costercopenhagen_fall2019_203312_brown_lowres.jpgVidste du, at Coster Copenhagen lige har lanceret deres første bæredygtige kollektion, som er lavet af plastikflasker fra havet? 

Coster Copenhagen er et dansk firma med base i det idylliske Humlebæk nord fra København.

Coster Copenhagen er inspireret af naturen og med deres nye efterårskollektion, som er lavet af plastik flasker, er der et stort fokus på den bæredygtige tilgang til modetøj. 

Coster Copenhagen udforsker modens omskiftelige trends og leverer farverige fortolkninger af disse med stærkt fokus på materialer, kvalitet og kreativitet. 

Coster Copenhagen forhandles både i Danmark og hele Europa, derudover har Coster Copenhagen lige lanceret et nyt farverigt design til deres webshop. 

Se hele efterårs kollektionen her.

Dansk design og italiensk kvalitet
design1986_5004-darfo_3304-j3932.jpgCardigan og nederdel fra ELISE GUG's efterårskollektion

ELISE GUG er et dansk firma med kollektioner 100% produceret i Italien. Det er dansk design, som får dig til at føle dig endnu smukkere og giver dig en følelse af styrke og selvbevidsthed. Det er klassisk tøj med et tvist.

ELISE GUG værner om den gode kvalitet, fra materialer, håndværk og produktion til de små detaljer.
Køber du ELISE GUG, bliver du en del af en familie, som går op i kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed. Ansvarlighed for overforbrug og CO2. 

Med ELISE GUG investerer du i tøj, der holder. 
ELISE GUG er til kvinder i alle aldre, der sætter pris på smukt design fra start til slut.

Se mere på www.elisegug.com

Perfekte farver til dit klædeskab
RSRetail_artikelbillede.jpg
Bliv klædt på til efteråret af det danske mærke FINE COPENHAGEN.

Efterårskollektionen emmer af lækre efterårsfarver bestående af brune, bordeaux og grålige toner.

Hver style har herefter fået sin helt egen unikke detalje, som vil gøre det muligt at mikse til både casual - og aftenwear.

Kollektionen består af stærke styles i dæmpede regnbuefarver samt nye kvaliteter i skind og stretch skind. Brandet har fået ny designer og produktion, som kan ses på det skarpe udtryk af mønstre og faconer på tøjet. 

Den smukke Olympia kjole fra FINE COPENHAGEN, er både feminin og cool - perfekt til de mange efterårsarrangementer. 

Se flere AW19 styles på FINE COPENHAGEN’s webshop.

Se, hvad vi ellers skriver om: Trends, Tøj og Design