Carla Mickelborg klædeskab
SPONSORERET indhold

Carla Mickelborg: "Jeg ville for alt i verden skjule min fyldige bagdel"

Influencer, forfatter og foredragsholder Carla Mickelborg er for længst stoppet med at skjule sine former. I stedet fremhæver hun dem ved at give taljen fokus og klæde sig i snit, der sidder til om numsen. Kig med i klædeskabet, der blandt andet gemmer på crispy hvide sneakers, masser af bukser og cool hatte.

Af: Sara Lauridsen Foto: Pernille Ringsing
11. jun. 2021 | Mode | ALT for damerne

Stil

"Jeg går helst i tøj i enkle snit, der klæder mine former, føles rart at have på og ikke er alt for blomstret."

Inspiration

"På Pinterest er der mange streetstyle-fotos, som fanger min opmærksomhed. De mest rammende bliver gemt i mit album ”Fashion”. Det samme sker på Instagram i ny og næ. Ellers får jeg inspiration, når jeg shopper, og når jeg kan se for mig, hvordan tingene passer sammen med noget, jeg har i forvejen. Nogle gange bliver jeg også inspireret af noget nyt, jeg bare MÅ eje."

Favoritdesigner

"Jeg elsker Prada for deres enkle snit. Selv når der kommer detaljer og farver ind over, er det stadig stilrent. Jeg er også ret vild med danske Mark Kenly Domino Tan, som jeg ønsker mig alt fra, fordi det er så underspillet lækkert og elegant"

sløjfe.jpg
Kjole fra Custommade og sløjfe fra Gina Tricot.

Hverdag

"I løbet af en dag kan jeg snildt skifte tøj tre gange. Jeg starter i morgenkåbe og har den på, til det sekund jeg skal ud af døren. Skift til løbetøj. Så tager jeg enten morgenkåbe på igen eller joggingtøj, hvis jeg skal ned og hente en pakke eller ordne noget praktisk. Senere på dagen skal jeg måske til et event eller en middag, hvor jeg dresser op i samme stil, som I kan se på billederne. Jeg må nok erkende, at vi er ude i en fordeling, der hedder 90% afslapningstøj og 10% stylish woman."

Fest

"Jeg elsker at danse og har erfaret, at løse bukser ikke er optimale på floor. Så jeg har enten nogle stramme læderbukser, som stumper lidt, , høje hæle og en lækker silketop på, måske med en vest og et tykt taljebælte for at fremhæve mine former. Eller også har jeg en kjole på, som jeg både bærer med flade eller høje sko. Jeg har ikke huller i ørerne, men hvis et outfit er meget simpelt, tager jeg mine guldøreklips på, så sættet fremstår mere velovervejet og gennemført."

Mest & flest

"Jeg tror efterhånden, at det er ved at blive bukser, jeg har mest af. Da jeg var yngre, gik jeg altid i kjoler. Jeg ville for alt i verden skjule min fyldige bagdel. Men det er jeg for længst stoppet med. Nu har jeg mest tøj, som fremhæver min talje og sidder til om numsen. Jeg har højtaljede bukser, nederdele og kjoler, der sidder til i taljen – både pencil og mere A-formede. Men jeg har også oversized kjoler, som har kant og humor, samtidig med, at de fremhæver kraveben og ben, så jeg ikke forsvinder helt. Det eneste, jeg nok ikke vil gå med offentligt, er alt for korte eller stramme kjoler."

Læs også: Designer Rejina Pyo: "Jeg tænker på vores tøj som fremtidens vintage"

Carla_1.jpg
Carla i vest og jeans fra Freequent og sko fra Custommade.

Igen & igen

"Jeg går altid i hvide sneakers. Og for at de skal blive ved med at være hvide, bliver de ofte udskiftet. Lige nu er jeg ret begejstret for Axel Arigato."

Undertøj

"Jeg er vild med Chantelle, fordi deres blonder ligner noget fra en kærlighedsfilm med åkander og den første gang i solskin. Men til daglig går jeg mest i bløde bh’er uden bøjle og G-strengstrusser uden sømme, bl.a. fra Chance."

Sko

"Til hverdag går jeg som nævnt i hvide sneakers. Jeg har et par fra A Pair, som jeg virkelig går godt i. Til fest er jeg glad for stiletter fra Custommade, da de er meget feminine og ikke alt for høje. De ligner små kunstværker."

kjole_og_taske.jpg
Kjole fra Custommade, hat fra H&M og taske fra Chanel.

Smykker

"Jeg har altid mine smykker på. Dag og nat. Kun mine klipsøreringe ryger af og på."

Tasker

"Jeg har faktisk kun to tasker, jeg bruger: Min Chanel til daglig og min Phillip Lim til computeren. De er enkle, slidstærke og smukke."

Butikker

"Jeg shopper mest i området lige ved Kongens Nytorv: Magasin, Illum og diverse highstreetbutikker. Der ligger mange gode butikker på Lille Strandstræde, Ny Østergade og på Gothersgade."

En rejse værd

"Jeg vil meget gerne rejse til Japan og købe tøj og skønhedsprodukter, man ikke kan få herhjemme."

Læs også: Designer Emilie Helmstedt: Denne taske kommer til at følge mig overalt

detaljer.jpg
Yndlingsmorgenkåbe fra Karmameju, olie fra Tina Lykkegaard og parfume fra Molekule 02. Halskæden er et arvestykke.

Største samling

"Jeg har ret meget makeup og ansigtspleje, fordi det er en del af mit job at teste. Jeg har stort set en ny ansigtsmaske på hver dag. Man kan aldrig få for meget fugt og næring til huden."

Mere af

"Jeg vil gerne have flere sko i en ordentlig kvalitet. Måske endda nogle vandrestøvler, for jeg elsker at gå lange ture. Jeg har det lidt ambivalent med at købe dyre stiletter, men det kunne jeg godt tænke mig at gøre alligevel. Så må de blive forsålede. Jeg har fået knyster af at gå i højhælede highstreet-sko nonstop i et år, fordi jeg havde fået to meget dygtige stylister, som nok mere tænkte på good looks end mine fødders velbefindende. Så jeg vil gerne investere i noget, som er godt for mine fødder."

Tendenser

"Jeg er vild med, at vi kan få lov at vælge vores egen stil nu, og at moden ikke længere er så diktatorisk."

kjole.jpg
Kjole fra Cecilie Bahnsen, der venter på den næste fest.

Bedste køb

"Min Chanel-taske. Bliver jeg træt af den, kan jeg altid sælge den igen. Den tanke gør mig glad, fordi jeg kan nyde den lige så længe, jeg vil, uden at den mister værdi. Som et uendeligt tyggegummi."

Mest opsigtsvækkende køb

"Mine Lanvin-bukser, som lidt ligner en nederdel. Min tidligere stylist satte dem sammen med en hvid skjorte og et sort taljebælte. Jeg var aldrig selv kommet på den idé, men jeg elsker det og har sidenhen brugt looket i mange sammenhænge."

Fejlkøb

"Jeg har lykkelig glemt det. Når jeg ikke får gået med mine ting, sælger jeg dem straks på min salgsprofil @carlasudsalg."

bælte.jpg
Carla afslutter ofte sine looks med et bælte i taljen. Kjole fra Object, bælte fra Iro og støvler fra Prada.

Aldrig uden

"Min grønne bikerjakke, som jeg har haft, siden jeg var 8 år. Jeg kan stadig passe den, selvom den er kort i ærmerne. Den minder mig om, hvor sej jeg var som lille. Jeg havde min helt egen stil, gik med hat og laksko og var totalt ligeglad med, hvad andre syntes."

Klar på 5 minutter

"Så ville jeg tage en kjole over hovedet, mine hvide sneakers på og lægge en hurtig makeup med foundation, solskinspudder, rødt på kinderne, lidt mascara og tegne mine øjenbryn op. Et sprøjt parfume, og så af sted."

God stil

"Jeg må faktisk sige, at en god stylist virkelig har været en stor hjælp for mig. Jeg har lært at klæde mig efter min kropsbygning, og hvad jeg med fordel kan fremhæve. Men hvis du ikke skal ud i det, så er mit bedste råd at skille dig af med alt det tøj, som du ikke kan passe, der er huller i, eller som du bare aldrig bruger. Tøj har ingen følelser, og det er meget lettere at vælge gode outfits, når man kun har godt tøj."

jakke.jpg
Jakke fra Day Birger et Mikkelsen, støvler fra A Pair og hat fra Saint James
jakker.jpg
Jakke fra Day Birger et Mikkelsen, støvler fra A Pair og hat fra Saint James
hat.jpg
Hat fra genbrugsbutik og solbriller købt på Ebay.
Carla_2.jpg
Bluse fra Vesna W Stockholm, bukser fra Stella McCartney og øreringe fra Bach.

Anbefalet til dig