Korte, lange eller ørestikkere? Vi guider dig til de perfekte øreringe

Foto: All Over Press Øreringe kan sætte prikken over i’et, men kan også gøre et ellers super råt look mere feminint.

Korte, lange eller ørestikkere?

8 øreringe, der klæder dig og dit ansigt

Hvilke øreringe passer til dig? Brug disse simple tips, når du skal på jagt, så du kan være sikker på, at de klæder dig og dit ansigt.

Overvejer du, om dine øreringe passer til din ansigtstype, dit hår eller dit tøj, når der tilføjes nyt til smykketrinet? Ved at bruge disse få og simple tips kan du gå nemt hjem med ro i maven.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den perfekte røde læbestift

Korte øreringe: Korte tætsiddende ørestikkere fremstår super sofistikerede til opsat hår og passer til ethvert selskab. Et sæt små runde øreringe er et godt udgangspunkt. De fås både i helt simple udgaver, men også mere detaljerede og eksklusive med små vedhæng – og endda udført i diamanter.

Skagen, 399 kr. Melissa Joy Manning, 799 kr. 

Mellemlange øreringe: Med et par mellemlange øreringe og opsat hår skaber du en fin balance mellem ansigt og hals og får fylde og harmoni derimellem. Prøv altid øreringene på inden du køber dem - både med løsthængende og med opsat hår, så du kan se den store forskel, det gør ved dit ansigt.

Georg Jensen, 2.100 kr. Jane Kønig, 1.250 kr. 

Lange øreringe: De helt lange øreringe er noget af det smarteste lige nu og giver en forlængende effekt, hvis du har et mindre ansigt. Med løsthængende hår skaber du et perfekt og feminint look, og der er ingen grænser for, hvor lange de må være, og hvad de skal være af.

Du skal dog være opmærksom på, hvor meget de forlænger dit ansigt. Hvis du i forvejen synes, at dit ansigt er til den aflange side, kan du med fordel gå efter de mellemlange, der stopper før kæben eller de helt korte. Hermed skaber du i stedet fokus på din hals, som vil syne feminin, lang og slank.

Gas Bijoux, 750 kr. H&M, 70 kr. 

Ørestikkere: Uanset hvilken form og materiale dine ørestikkere er lavet i, kan du fremstå elegant med et sæt, der er små og fine.

Hvis du trænger til noget lidt sjovere og lidt mindre formelt, kan du gå efter et lille vedhæng. Vil du i den mere elegante retning, kan du gå efter et par klassiske marguerit øreringe eller et sæt fine diamanter, hvis pengepungen altså er til det.

Wwake, 900 kr. Anni Lu, 350 kr. 

LÆS OGSÅ: ”Jeg troede slet ikke, at jeg havde mulighed for at blive model, fordi jeg havde former”

LÆS OGSÅ: 20 varme vinterjakker

LÆS OGSÅ: 10 accessories, der sætter prikken over i’et

Se, hvad vi ellers skriver om: Øreringe og Smykker