Sådan skal din læbestift se ud denne vinter
SPONSORERET indhold

Her er læbestiften, der passer til skandinavisk vinterhud

Til den klassiske skandinaviske hudtone anbefaler makeupartist Anne Staunsager at gå efter en mat læbestift.

Foto: PR.
11. dec. 2014 | Mode | Eurowoman

Så selv om læbestiftens afløser blev udråbt ved New York Fashion Week tidligere på året, skal man ikke afskrive det klassiske skønhedsprodukt. Særligt rød læbestift har ry for at være svær at lægge, men med den rette teknik, er det ikke svært. 
"Jeg kan bedst lide de røde læbestifter til den lidt matte side, da pigmentet kommer mere frem. Jeg synes også, at farven er mere klædelig og holder bedre. Mine favoritter lige nu er de nye røde matte nuancer fra L'Oréal. Der er flere nuancer af rød, fra lys til mørk, så det er nemt at finde den farve, man bedst kan lide. Som bonus findes der matchende neglelakker til hver læbestift, så man kan fuldende sit look. Efter min mening er det smukkest at holde sig til de lidt kølige nuancer af den røde læbestift, fordi de passer bedst til vores skandinaviske teint. Det er også den nuance, der får dine tænder til at syne hvidere."
Collection Exclusive Pure Reds by Blake Lively fra L'Oréal Paris, 100 kr.


"Hvis man skal have rød læbestift på, er en fejlfri hud et must. Alle små røde knopper og karsprængninger vil træde tydeligere frem pga. den røde farve, hvis de ikke er dækket. Så husk en god foundation, som passer til din hudtype."
Lumi Magique Foundation fra L'Oréal Paris, 150 kr.

   
"Jeg kan godt lide, at huden lever, og det kan se utrolig smukt ud at blande lidt highlighter i din foundation, så den giver huden glød og liv. Lumi Primer kan blandes i din yndlingsfoundation for at opnå den rette effekt. Dup gerne lidt af læbestiften på kinderne for at give liv. Det er en god måde at give kinderne lidt naturlig farve, uden at det ser for 'makeuppet' ud."
Lumi Magique Primer fra L'Oréal Paris, 130 kr.

"Brug ingen eller helst kun en smule mascara. Jeg synes, det er flot at lade de røde læber stå helt alene, og så længe huden er smuk og fejlfri, kan du sagtens bære de lidt mere nøgne øjne. Brug en hudfarvet kohl inde på den våde kant for at åbne øjnene og fjerne rødme. Hvis du er modig, kan du afblege dine bryn. Jeg elsker et look, hvor ansigtet er helt nøgent og rent, og hvor læberne får lov at tale for sig selv. Brug evt. en smuk rød nuance på neglene for at gøre looket lidt mere ladylike."
Eyeliner Truly Natural fra Tromborg, 140 kr.

LÆS OGSÅ: Skønhedsmyte afvist: Det perfekte ansigt findes ikke

LÆS OGSÅ: Vi tester: 3 metoder, der giver smukke vipper

LÆS OGSÅ: Dette simple trick vækker trist vinterhud til live