Endagskontaktlinser fra Thiele

ACUVUE OASYS® 1-Day linser

Kom med en dag bag skærmen hos EMILY SALOMON

Som selvstændig er hverdagen travl og derfor har THIELE fået Emily Salomon, kvinden bag en af Danmarks mest populære blogs, til at teste de nye ACUVUE OASYS® 1-Day linser, fordi de netop er designet til dig med en travl hverdag.

06.30

Det første, jeg gør, når jeg står op, er at drikke et glas vand og tage mine kontaktlinser på for så at løbe en tur med min hund Penny. Når jeg kommer hjem, tager jeg mig god tid til at spise morgenmad, der er mit yndlingsmåltid.

09.00

Jeg sætter mig foran computeren og ordner mails, svarer på kommentarer og producerer indhold til bloggen.

12.00

Jeg har et frokostmøde ude i byen og jeg får taget nogle billeder med min fotograf. Mine eftermiddage er ofte fyldt med møder og presse-visits.

15.30

Jeg går en lang tur med Penny. Jeg stræber efter at holde en times pause her om eftermiddagen, hvor jeg laver noget andet end arbejde. Derefter skriver jeg videre på næste dags blogindlæg

19.00

Jeg klapper først computeren i, når jeg skal spise aftensmad. I dag er det sammen med et par af mine veninder. Generelt holder jeg mine aftener arbejdsfri medmindre jeg skal til et arrangement.

22.00

Jeg er ret striks omkring min søvn og prøver så vidt muligt altid at sove 8 timer hver nat. I dag pakker jeg min kuffert, så jeg er klar til at tage i lufthavnen tidligt i morgen. Noget, jeg altid har med mig, er min facial mist, en god creme og mine kontaktlinser, som jeg ikke kan undvære. Jeg har tidligere oplevet at mine øjne kunne føles tørre eller trætte ved kontaktlinsebrug, men dette har ikke været tilfældet under min test af ACUVUE OASYS® 1-Day, som er de mest komfortable kontaktlinser, jeg har prøvet. Jeg glemmer nærmest, at jeg har kontaktlinser på, og det føles skønt også at have friske øjne sidst på aftenen.

 

 

TIP!

Prøv ACUVUE OASYS® 1-Day gratis i 10 dage hos THIELE - bestil synsprøve på thiele.dk eller gå ned i din nærmeste THIELE butik.

Spar lige nu 50% på alle solbriller, når du tegner et ACUVUE OASYS® 1-Day abonnement hos THIELE.

Tilbuddet gælder når du tegner et linseabonnement på ACUVUE OASYS® 1-Day senest den 15. juli 2017 og gælder alle der ikke har haft linseabonnement hos THIELE indenfor de sidste 3 måneder.

Der kan max købes en solbrille pr. abonnement.

ACUVUE OASYS® 1-Day passer til dig, der:

  • Bruger mange timer foran en skærm
  • Er på farten eller rejser meget
  • Dyrker sport eller er meget udendørs
  • Har en travl og krævende hverdag
  • Har tendens til tørre øjne

ACUVUE OASYS® 1-Day er en endagskontaktlinse, der hjælper dig med at holde trit med din travle hverdag.

 

Emily Salomon bruger ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM. ACUVUE OASYS® 1-Day og ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM er varemærker tilhørende Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson Vision Care Ireland Ltd 2017. VI1048.
Se, hvad vi ellers skriver om: Emily Salomon