Populært koncept gør det sjovere at spare op til store diamanter

Populært koncept gør det sjovere at spare op til store diamanter

Hvad siger du til at have glæde af et glimtende Kleopatra diamantsmykke, mens du sparer op til nummeret større?

Der er noget magisk nærmest dragende over diamanter. Dette naturskabte kulstof, der er skabt igennem millioner af år, som slibes til de smukkeste glitrende diamanter på fascinerende vis. Hver diamant er unik i form, farve og størrelse og gemmer på sin egen helt særlige historie. Et diamantsmykke passer til enhver lejligheder og fremhæver alle kvinders skønhed.

“Big girls need big diamonds.” udtalte Elizabeth Taylor. Størrelsen på diamanten har selvfølgelig stor betydning ikke mindst på prisen. Dit drømmesmykke med den store diamant kan derfor virke uopnåeligt. Det er der heldigvis en løsning på. Det smarte ombytningskoncept gør det nemmere, smartere og lidt sjovere at spare op og få råd til dit drømmesmykke.

Det danske smykkefirma, Scrouples, tilbyder nemlig et helt særligt ombytningskoncept på ægte, naturskabte diamanter. For som de siger: ”Ægte kærlighed kræver ægte diamanter”.

Tekst-5.jpg

Det populære ombytningskoncept

Ombytningskonceptet hos smykkehuset Scrouples går ud på, at du kan ”bytte” dit diamantsmykke til et smykke med større diamanter inden for to år fra købsdatoen. Når du har købt dit første smykke med en diamant, kan du altså opgradere til en større diamant, hvor du ved opgraderingen kun skal betale forskellen mellem prisen på det nye smykke og det, du betalte for det gamle.

Det betyder, at du har glæde af et smukt diamantsmykke, mens du samtidig sparer op til nummeret større. På den måde virker drømmen om den helt dyre og store diamant ikke nær så fjern.

Tekst-3.jpg

Ombyt diamanter i Kleopatra-smykkeserien

Kleopatra er en af Scrouples diamantsmykkeserier, som er blandt de mest populære ombytningsserier i Danmark. Den blev introduceret på det danske marked i 2002 og har siden fået mere og mere anerkendelse som designklassiker i smykkeverdenen. Serien er selvfølgelig opkaldt efter den elegante og indflydelsesrige dronning af Egypten.

Kleopatra-serien består af ringe, to slags vedhæng, øreringe og ørebøjler i 14 karat rød-og hvidguld isat en smuk diamant i brillantslib. Priserne begynder fra 4.195 kroner for ringe, 3.995 kroner for øreringe og 2.195 kroner for vedhæng uden kæde.

Med ombytningskonceptet kan du starte med et Kleopatra smykke i 14-karat guld med en mindre diamant og herefter opgradere den til en større version, som årene går. Det mindste ”byttetrin” for smykkerne er 0,05 karat.

Med det simple design af smykkerne kombineret med muligheden for altid at kunne opgradere diamanten, vil smykket kunne fungere som en livslang investering – og det er pludselig ikke længere svært at finde på, hvad du skal ønske dig hvert år …

Tekst-4.jpg

Du kan se alle smykkerne i serien lige her.

Du kan se alle designs og blive klogere på ombytningskonceptet på Kleopatra.dk eller finde inspiration til fine smykker på deres instagram.

Du kan desuden se, hvor du fysisk kan købe smykkerne, ved at finde din nærmeste forhandler her.

Kort om det danske smykkehus

Scrouples blev grundlagt for mere end 40 år siden. Smykkefirmaet er i dag storleverandør af smykker og ædelstene til danske guldsmede under brands som Kleopatra, Vida og Victoria.

Vind din egen diamantring

Nu har du mulighed for at blive den heldige vinder af en Kleopatra ring med en 0,05 carat diamant til en værdi af 4.195 kr.

Hold øje med ALT for damernes Facebookside, hvor konkurrencen vil blive slået op.

Tekst-1_Scrouples.jpg