Frakker
Foto: Instagram @fredesblog i herrefrakke fra Mads Nørgaard.

10 flotte frakker

Hvilken frakke skal hænge på dig denne sæson?

Praktiske regnfrakker, lune dunfrakker og skarpe uldfrakker er bare tre af de frakker, du finder her, hvor vi har samlet de 9 allerfineste.

Det er ved at blive koldt udenfor, og tankerne ledes uundgåeligt mod varmere overtøj. Derfor er det tid til at finde det perfekte overtøj til denne sæson.

LÆS OGSÅ: 19 buksedragter, der redder enhver tøjkrise

En frakke er ikke bare en frakke. Den har altid flere funktioner og skal holde dig lun, være behagelig, flot og selvfølgelig helt med på tidens tendenser. Men foruden praktikaliteterne er der en ekstra god grund til at investere i en frakke, hvis du vil være moderne og smart – især, hvis du vælger en af de klassiske frakker med herrelook, der klæder langt de fleste.

I gaden og på catwalken ser vi frakkerne båret på en cool måde, skødesløst kastet over skuldrene, så den nærmest fungerer som en slags kappe. Uanset om du lukker frakken, bærer den over skuldrene eller lader den være åben som på catwalken, er en tidløs og god kvalitetsfrakke en god investering.

Miroslava Duma i frakke fra Vetements.

Er du bange for, at du bliver for maskulin at se på, så pep den lidt op med et par store øreringe og en blomstret kjole i flotte klare farve og et par seje sneakers. Vi klæder dig på med disse 9 frakker, hvor vi har fundet vores bud, der kan holde dig varm.

H&M, 800 kr.

Stutterheim, 1.600 kr.

Ganni, 2.000 kr.

Gestuz, 3.000 kr.

Sand, 3.900 kr.

Uniqlo, 550 kr.

Vetements, 3.600 kr.

Topshop, 600 kr.

Acne Studios, 7.100 kr.

Tip: Hvis du vil give din frakke lidt ekstra, kan du enten tilsætte et bælte i taljen for et markeret, feminint udtryk eller bruge en hættetrøje under din frakke for et mere sporty look.

Se, hvad vi ellers skriver om: Overtøj og Trends