Christina Barré
SPONSORERET indhold

"Det er virkelig effektivt, hvis man har et akut behov for at slippe af med en bums"

Hun elsker sin morgentræning, omeletten og den grønne smoothie, der følger efter, og ikke mindst at dele det hele med sin kæreste. Christina Barré har styr på hudplejeritualer og makeuprutiner, så det, hun bruger kræfter på nu, er at vænne sig til tanken om, at hun snart skal være mor.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Nikolaj Thaning, privat og PR
05. jul. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… træning fra kl. 7-8, efterfulgt af morgenmad foran computeren, som typisk består af grøntsagssmoothie, min kærestes omelet og ristet rugbrød med ”Gammelknas” fra Arla Unika. Det er den bedste start på dagen! I baggrunden hører vi altid nyheder eller Go’ morgen P3.

Det at pleje min hud betyder for mig… en ny rutine. Jeg har fået virkeligt uren hud, efter jeg blev gravid, og derfor er det blevet endnu vigtigere for mig at være grundig med at rense min hud af både morgen og aften – her er Zo Skin Healths Exfoliating Cleanser en klar favorit – og at pleje den natten over med forskellige fugtgivende produkter.

Lige for tiden er jeg især glad for Oil Infusion Grapeseed fra Amazing Space, som jeg påfører om aftenen efter rens. Jeg tager også altid et par dråber på tungen, når jeg synker mine vitaminer om morgenen. Den er nemlig så naturlig i ingredienserne, at man også kan spise den.

LÆS OGSÅ: "Det er sådan, din makeup kommer til at se "flawless" ud"

Jeg lægger makeup, når… kaffen er klar – gerne med podcasten ”Genstart” i ørene. Det er en fast morgenrutine. Jeg starter med min Mineral Foundation Vanilla og Blush Vintage fra Tromborg. Derefter tegner jeg mine bryn op med Benefits Gimme Brow, og så slutter jeg af med verdens bedste mascara fra YSL Mascara Volume Effect Faux Cils.

Hvis jeg skal gøre lidt ekstra ud af det, tilsætter jeg øjenskygge fra Urban Decay i farven Space Cowboy og lidt highligther på kindbenene fra Beautyboosters i farven Champagne Shower. På læberne bruger jeg altid Clarins Natural Lip Perfector, uanset om det er til hverdag eller fest.

Jeg plejer mit hår med… skræddersyede produkter fra det nye danske brand Lulab. De er et innovativt beautytech-brand, hvor du selv sammensætter din shampoo og balsam, for derefter at få sendt det lige til døren i emballage af eget valg. Det er virkelig tjekket, og fordi det er skræddersyet, kan jeg tilpasse det præcis til min hårtype.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… tal til dig selv, som du ville tale til din bedste veninde. Der er ingen grund til at være så hård mod sig selv!

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… Gerry Raffertys ”Right Down the Line”. Og sådan cirka alt musik med Danseorkestret.

LÆS OGSÅ: Christina Barré: Her mit bedste stylingtip, til når du står i prøverummet

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… smøre lidt Mario Badescu Drying Lotion på gerningsstedet, inden jeg skal sove. Det sviner lidt på hovedpuden, men er virkeligt effektivt, hvis man har et akut behov for at slippe af med en bums.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af… et af mine vennepar, der anbefalede mig at gå til kropsterapi, og det er de bedste og vigtigste penge, jeg nogensinde har brugt på mig selv. Tak Johnny fra Drivkaft i Bredgade. Velvære og kropsforståelse har fået en helt ny betydning for mig. Det er en time på briksen med tryk, træk og vejtrækning, det gør underværker.

Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde er… lige p.t. sheet-masker til maven fra mærket SoKind. Det er et produkt, som jeg ikke anede fandtes, før jeg blev gravid. Det er nogle, min kæreste har købt til mig, og jeg synes, at det er lidt komisk og lidt hyggeligt på samme tid.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… at det er sejt (og vigtigt) at bruge solcreme! Og du bliver ikke mindre brun af at smøre dig ind – det er en skrøne. Kom så i gang!

LÆS OGSÅ: "Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af en grønthandler"

Det sted, jeg er i livet, netop nu… tæller jeg ned til, at mit liv skal ændre sig for altid. Det er skræmmende, spændende og dejligt på samme tid. Lige om lidt har vi vores egen lille familie, og et helt nyt kapitel af vores liv går i gang – det har jeg det rigtig vildt over. Det er første gang nogensinde, at jeg føler mig ægte voksen.

Nutidens skønhedsideal er… at turde være sig selv og skille sig ud. Hunter Schaefer er et godt eksempel – hende ser jeg vildt meget op til.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg ligger på stranden om sommeren, helt solbrun og med saltvandshår. Der er ikke noget, der slår sommerkulør og naturlige lyse striber i håret. Og så er jeg bare generelt gladere og mere energisk i sommermånederne. Det kan vildt meget!

Christina Barrés favoritter:

clinique.jpg

Mild og fedtfri

Jeg kan ikke undvære en god og mild ansigtscreme, som ikke fedter. Lige nu bruger jeg denne fra Clinique. Moisture Surge, Clinique, 285 kr.

Bioderma Sensibio H2O.jpg

Den bedste makeupfjerner

Verdens bedste makeupfjerner er fra Bioderma. Den har jeg brugt i mere end 10 år, og jeg kommer aldrig til at skifte den ud. Hver gang jeg er i Paris, hamstrer jeg vildt mange af dem, for den er meget billigere på de franske apoteker end herhjemme. Sensibio H2O Make-up Removing Micellar Water, Bioderma, 95 kr.

Eight Hour.jpg

Hverdagsfavorit

Eight Hour Cream, Elizabeth Arden, 150 kr.

vichy deodorant.jpg

Yndlingsdeo

Min yndlingsdeodorant er fra Vichy. Det ikke er sejt at lugte af sved i et lille kontorfællesskab, og denne her er bare møggod og parfumefri. Mild Antiperspirant Roll-on 48H, Vichy, 130 kr.

perfume.jpg

Den særlige duft

Molecule 01 har været ”min” duft i over 15 år. Forleden mødte jeg en gammel kollega, som jeg ikke havde set i fem år, og da hun krammede mig, udbrød hun: ”Mmmm, du dufter stadigvæk af Chris”. Molecule 01, Zarko Parfume, 600 kr.

Anbefalet til dig