Elisa Lykke
SPONSORERET indhold

Elisa Lykke: "Den alder, jeg har nu, er en af de bedste"

Elisa Lykke er nysgerrig på livet, udlever sine drømme og føler sig smukkest efter god sex. De bedste skønhedsråd, hun har fået, kommer fra hendes mor og den amerikanske dragqueen RuPaul.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Martin Greis Rosenthal og PR.
11. feb. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… kaffe med havremælk, Instagram , duftlys, træning og afrensning af mit ansigt.

At pleje min hud betyder… utroligt meget for mit velbefindende. Det er et spejl på, hvordan jeg har det indeni, så jeg har stor respekt for, at min hud skal plejes med det, som den trænger til. Min huds behov har skiftet igennem mit liv, og det har jeg altid lyttet til.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal til møder, middage og fester. Det betyder, at jeg i 50% af mit liv er au naturel og højst har lidt mascara på vipperne.

Min makeuprutine er… den samme som for 25 år siden. Mascara, blush, brunlige øjenskygger, sort kohl, lipgloss og læbestifter i både brune og dybe røde farver. Hvis jeg skal til store fester, hyrer jeg en makeup- og hårartist, som ved, hvad hun eller han laver.

Hvis min hud slår ud eller ikke arter sig, er mit trick… at lægge en Tropical Mango-maske fra det holistiske mærke Osmosis. Den giver min hud ro og fugt. Og så en masse vand og fokus på, om jeg kan optimere min kost til en sundere side.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af min mor, og det var altid at tale pænt til mig selv og min krop og elske mig selv, også med fejl og fregner. Og nå ja … RuPaul’s livsråd, draqqueen over dem alle: ”If you can’t love yourself, how the hell you gonna love somebody else?” Det kan også noget.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være… virkelig at lytte til rådet om at drikke noget mere vand. Jeg har med min erfaring måtte erkende, at jeg er langt mere skarp, frisk og velfungerende, når jeg får nok væske. Udover det så lad være med at spejle dig for meget i andres skønhed; find din egen smukke kerne.

Den alder, jeg har nu, er… en af de bedste. Jeg er glad, vital, udlever fortsat mine drømme, er selvstændig og helt vanvittig nysgerrig på livet. Jeg står ved mig selv og har mod til at sige både JA og NEJ.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg har trænet reformer hos The Wolfpack Gym, haft god sex, spist sundt, været i saunagus, er stolt af mine arbejdspræstationer, når jeg rejser, og når jeg er sammen med de mennesker, som jeg elsker.

Elisa Lykkes favoritter:

karmameju-scrub.jpg

Blød hud

Karmamejus kropsolier og bodyscrubs dufter helt unikt, de er danske, og jeg har ikke kunnet finde nogen bedre end deres. Så hvorfor skifte? More Exfoliating Salt Balm 03, Karmameju, 300 kr.

Hair Growth and repair Conditioner for curls.jpg

Skinnende lokker

Den økologiske serie Growth and Repair fra Hair Lust er alt, hvad mit hår har brug for. Jeg spiser også deres kosttilskud, og jeg er kæmpestor fan af deres hårolie. Hair Growth and Repair Conditioner, Hair Lust, 180 kr.

juliet-has-a-gun.jpg

Charmerende duft

Den bedste duft for mig er Miss Charming fra Juliette Has a Gun. Miss Charming, Juliette Has a Gun, 695 kr. for 50 ml.

reverence-aromatique-hand-balm.jpg

Perfekt til tasken 

Den dufter fabelagtigt, og den er nem at have med i tasken. Det er nødvendigt, da jeg er storforbruger af håndcreme. Reverence Aromatique Hand Balm, Aesop, 190 kr.

karmameju-Balm-Calm.jpg

Hverdagsfavorit

Balm Calm, Karmameju, 280 kr.

Sanzi Moisturizing-Face-Mask.jpg

Strålende maske 

Min hud stråler efter brug af de skønne ansigtsmasker fra danske Sanzi Beauty. Moisturizing Face Mask, Sanzi Beauty, 270 kr.

Anbefalet til dig