Mandag:
Ungerne og jeg er taget til mine forældres ødegård i Sverige, så jeg kan få arbejdet lidt med bl.a. nogle opskifter til ALT for damerne. Jeg står for aftensmaden og går i haven, hvor jeg plukker rigelige mængder af rosenkålsblade og rød grønkål, som jeg giver en hurtig tur på panden med smør og citron, og steger gode bøffer til. Jeg spiser altid så rent, som det kan lade sig gøre: Økologisk, biodynamisk, vildt eller hjemmedyrket.
Tirsdag:
Står op før de andre og laver qigong på engen foran skoven. Efter en times tid i stilhed og med dugvådt græs mellem tæerne, hopper jeg i sauna og efterfølgende i den iskolde badetønde. Bedre start på dagen fås ikke. Om aftenen får vi jordbær med fløde til dessert, det er luksusmad for mig. Jeg kan næsten ikke få min mad enkel nok.
Onsdag:
Min far laver omelet til morgenmad, som vi spiser i haven, hvor jeg lige kan snuppe lidt jordbær og babysquash til at gøre det hele lidt sjovere med. Jeg elsker at spise på denne måde, hvor det, der er ved hånden, er det, der ryger i gryden. Min mors og fars ødegård i Sverige er virkelig et slaraffenland for mig, fordi jeg har mulighed for at spise præcis på den måde, jeg bedst kan lide: friskhøstet, årstidsbestemt og naturligt.
LÆS OGSÅ: Spis godt uden forbud
Torsdag:
Da jeg for et halvt års tid siden gik ned med stress, besluttede jeg mig for at dyrke sport en time hver anden dag og lave qigong de øvrige dage. Men i denne uge har jeg mulighed for at gøre det hver dag, og efter qigong, tager vi til stranden og sejler i kajak. Når jeg er hjemme, svømmer jeg i havet, løber på Amager Fælled og dyrker styrketræning i haven. Jeg har også en boksebold, som jeg har stor fornøjelse af at slå på.
Fredag:
Jeg når fem minutters aftensmeditation. Hver aften har jeg planlagt en times meditation mellem 22 og 23. Det bliver ofte kortere tid, men aldrig helt droppet. Denne stille opmærksomhed gør det nemmere at være god ved sig selv.
Lørdag:
Ved 10-tiden spiser jeg morgenmad, som består af lidt salat fra haven rullet omkring gris og tomatsalat fra dagen før. Jeg venter gerne med at spise morgenmad til om formiddagen, fordi jeg har fundet ud af, at periodisk faste har en god effekt på mit velbefindende. Det giver de indre organer en tiltrængt pause og mig selv en mulighed for at mærke min krop og dens behov bedre.
Søndag:
Vi cykler de 10 km gennem skoven til badepladsen, hvor vi bruger det meste af dagen på at hoppe 10-20-30, svømme og spise madpakker. Jeg kan se tilbage på en uge, som sundheds- og dermed energimæssigt har været helt i top. Jeg har holdt mine aftaler med mig selv, lavet qigong og rørt mig ude i naturen på en sjov måde hver dag. Og der er ikke røget et eneste tilsætningsstof indenbords.
LÆS OGSÅ: Her er de to nye kostråd