sponsoreret indhold
Fem retter der hjælper med overskud i hverdagen.
SPONSORERET indhold

Fem lette retter der kan hjælpe med overskud i hverdagen

Annonce: Vinteren har efterhånden været lang, og selvom vi nu går varmere og lysere tider i møde, så kan man altid bruge mere overskud i hverdagen. Få her fem retter, der kan hjælpe overskuddet i hverdagen.

Af:: Annonce
25. feb. 2015 | Sundhed | ALT for damerne

Vinteren føles efterhånden som om, den har varet i en evighed. Den kolde og mørke tid tærer på kroppen og sindets overskud.

For at skabe overskud er der flere ting, vi kan gøre. Regelmæssigt træning er altid godt, men kosten er også essentiel for, hvor meget overskud vi har i hverdagen. Kroppen bliver derfor nødt til at have noget at arbejde med. Især kan en kost fuld af proteiner, højt fiberniveau, fuldkorn og kulhydrater være god, når der skal skabes overskud.

For med en kost, der er rig på kulhydrater og proteiner, holdes kroppen mæt i længere tid, mens den har noget at tære på, hvilket i sidste ende hjælper på overskuddet.

Schuldstad Levebrød har lige nu lanceret en helt ny brødtype – Levebrød Proteinrig – hvor proteinindholdet er højt.Udover et højt proteinindhold, så er Levebrød Proteinrig både Nøglehulsmærket og har Fuldkornslogo.

Få her fem opskrifter med proteinrigt brød til alle dagens måltider.

Morgenmaden:
Yoghurt eller skyr med hjemmelavet müsli af ristet rugbrød i tern, chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner, tørret tranebær drysset med kanel. Tilføj Schulstads Levebrød Proteinrig Rugbrød.
 


Frokost:
Quinasalat med mango, gulerod, chili og basilikum. Dertil en Levebrød Proteinrig Rugbrødsbolle.
Varmrøget laks rørt med ingefær og skyr på salat på Levebrød Proteinrig Rugbrød

Mellemmad:

Æble, mandel salat med lakridspulver og en Levebrød Proteinrig RugbrødsbolleAftensmad:

Bagt laks med chilicrumble og spidskål/æblesalat samt en Levebrød Proteinrig Rugbrødsbolle.Udover et højt proteinindhold, så er Levebrød Proteinrig både Nøglehulsmærket og har Fuldkornslogo.