Ida Kraks 20 forslag til gode mellemmåltider
Der bør aldrig gå mere end to og en halv til tre timer imellem, at du spiser. Det vil sige, at du skal have tre hovedmåltider og to til tre mellemmåltider, afhængig af hvor lang din dag er.
20 gode mellemmåltider
- Et stykke frugt og 6-10 mandler.
- En frikadelle fra dagen før.
- Grovbolle med lidt kokoschips.
- Hårdkogt æg og en tomat.
- En avocado med knækbrød.
- Lidt rejer med citron og en tomat.
- Bladselleri med lidt gorgonzola.
- Lille kålsalat med dressing.
- Et kvart pitabrød med tun.
- To skefulde skyr med frugt og kokosmel.
- En banan og kokoschips.
- Kyllingelår og en humpel agurk.
- Ouinoa-salat.
- Rugklapper med skinke og ost.
- En håndfuld vindruer og tre paranødder.
- Et halvt minirugbrød med en skive mager spegepølse.
- Tre kold, kogte kartofler med økologisk mayonnaise.
- Marinerede butterbeans med vinaigrette.
- Bulgursalat med hakket persille, ærter og soltørrede tomater.
- Strimlet kylling med en håndfuld ærter.
Læs mere i bogen „Drømmekrop – spis, tænk og træn dig sund med Ida Krak“.
Få også
der giver dig flad mave.
Nøgleord: mellemmåltid, blodsukker, snacks, lavt blodsukker, træthed