sponsoreret indhold
Nespresso
SPONSORERET indhold

Fem julegaver, der glæder igen og igen

Vi har samlet fem julegaver, som glæder igen og igen. En uundværlig kaffebryggende ledsager i den mørke tid, designklassikere til boligen og julegaven, der dumper ind af postkassen måned efter måned.

Af:: Mette Petersen
24. okt. 2016 | Livsstil

God og smagfuld kaffe fra morgenstunden

Den første julegave på listen er en absolut klassiker. Gaven, som man har glæde af hver eneste dag - særligt i de mørke og kolde vintermåneder, hvor der skal en ekstra god, intens kop kaffe til at vågne på. Vi taler selvfølgelig om Nespressomaskinen, som netop er kommet i en ny og mere raffineret udgave - Expert. 

Nespresso Expert har fire serveringsstørrelser, tre forskellige temperaturer og en seperat hane til varmt vand. Og så kan den selvfølgelig brygge din favoritkaffe, hvad enten du er til skummende cappuccino eller en sort americano.

Expert-maskinen er udformet i et stilrent design i rustfrit stål og børstet aluminium, så den passer ind i det minimalistiske og moderne køkken. Den kan styres fra Nespressos app og vil uden tvivl glæde modtageren - igen og igen.

Tag et nærmere kig på Nespressos Expert-maskine og køb den her. 

En smuk lysestage til de hyggelige stunder

Kubus stagen fra By Lassen er en international designklassiker, som kan stå fremme året rundt og pynte i vindueskarmen. Stagen er tidløs og elegant og desuden perfekt som dekoration til særlige lejligheder som julen.

Stagen fås i mange forskellige udgaver. Vi anbefaler den kobberfarvede med plads til fire lys. Den vil uden tvivl give julelys i modtagerens øjne og vække glæde i lang tid fremover.

Julestjernen, der fuldender julestemningen

Hvad bedre end at give en julegave, der sikrer dig en kærlig tanke hvert år, når juletræet pyntes med detaljen, der gør hele forskellen?

Georg Jensens julestjerner fås i to størrelser - enten guldbelagt eller palladiumbelagt (sølvfarvet). En topstjerne fra Georg Jensen er en unik gave, der glæder jul efter jul, og Georg Jensens julepynt er en evig klassiker indenfor boligindretning. 

Læsning til afslappende øjeblikke

Mangler du en personlig julegave, så giv et abonnement på favoritmagasinet. I en travl hverdag er en gave, der automatisk dumper ind af postkassen og giver et tiltrængt break, et sikkert hit. Den vækker glæde hver gang, posten kommer.

At give et magasinabonnement er at give tid til fordybelse og inspiration. Gaven er god til alle, der elsker en god historie, om den så handler om kronprinsesse Mary, Charlotte Birkow eller Mads Mikkelsen. 

Et feminimt og tidløst ur 

Selvom mange idag altid har mobilen lige ved hånden, går man sjældent galt i byen ved at give et armbåndsur. Det er en tidløs gave, som fungerer som et smykke, samtidig med, at det har en praktisk funktion. Dette lyserøde ur passer perfekt ind i den klassiske skandinaviske kvindes garderobe, som ofte er domineret af sort.  

Tid til at glæde sig!