Bedste sange fra 10'erne
SPONSORERET indhold

Hvilke sange lyttede vi MEST til i dette årti? Se svaret her!

Året går snart på hæld, men inden vi går ind i et helt nyt årti, kan musiktjenesten Spotify nu løfte sløret for, hvilken musik vi var allergladest for i 2010’erne… Har du lyttet med?

Af:: Susanne Baden Jensen Foto: Screendump/Gotye
04. dec. 2019 | Livsstil | ALT.dk

Hvad vil du huske årtiet, der dækker fra år 2010 til 2019, allerbedst for?

For mange af os står musikken i den grad i høj kurs, når vi mindes, hvad vi sang med på til festerne, hvad vi bevægede os til på dansegulvet – eller måske den sang, som fik os igennem vores knuste hjerte.

LÆS OGSÅ: Her er de 20 mest populære serier i 2019

Men hvilke populære hits har vi i fællesskab været gladest for? En af verdens største musiktjenester, Spotify, har lagt tallene sammen for alle de mange gange, hvor deres brugere har været inde og afspille deres yndlingssange i de seneste ti år – og en dansk sangerinde kan være ekstra stolt!

I alt dækker listen 50 sange, som du kan se helt i bunden her. Men først giver vi dig nedtællingen…

Se TOP 6-listen over de mest streamede sange i 2010’erne:

6. Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Her finder vi danske Karen Marie fra Fyn – nok bedre kendt under kunstnernavnet: MØ – og hendes yderst succesfulde samarbejde med Major Lazer & DJ Snake fra 2015.

5. Pharrell Williams - Happy

I 2013 kom den gode Pharrell Williams med en sang med et budskab, som de fleste af os var meget glade for at synge med på. Så meget at ”Happy” er den 5. mest afspillede sang i dette årti.

4. Avicii - Wake Me Up 

Verden mistede musikeren Avicii i april 2018 i en alder af blot 28 år, men hans musik lever heldigvis for evigt - og mest populær i dette årti var sangen "Wake me Up" fra 2013.

3. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 

Du kan måske næsten allerede høre den fængende intro for dig? Belgisk-australske sanger Gotye beviste, at et rigtig slemt break up godt kan blive en vanvittig smuk indiepop-ballade, da han fik et verdensomspændende hit (som da også har været svær for ham at overgå efterfølgende...) med sangen ”Somebody That I Used To Know” fra 2011 - og den mindst lige så ikoniske video er bestemt også et ”genkig” værd, hvis du ikke husker den.

2. Lucenzo feat. Don Omar - Danza Kuduro

Hvad er en årti-hitliste uden en ægte latino megahit-sang? Den stammer faktisk helt tilbage fra august 2010 og er af sangeren Lucenzo, som fik hjælp af Don Omar på ”Danza Kuduro”. Sangen var et kæmpe hit i både Latinamerika og Europa – så meget, at det er den næstmest streamede sang i 10’erne på Spotify.

1. Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie

Det kan næsten ikke være smukkere end at to af de allerstørste på henholdsvis pop- og rap-scenens samarbejde fra 2010 topper listen med den allermest populære 10’erne-sang på Spotify.

Vi ELSKEDE “Love The Way You Lie” dengang – og det gør vi stadig <3

Anbefalet til dig