sponsoreret indhold
Skilsmisse og den smerte børnene går igennem
SPONSORERET indhold

Skilsmisse og den smerte børnene går igennem

18. mar. 2016 | Livsstil

En af de hårdeste ting børn og unge kan gå igennem er skilsmisse. Det at ens elskede far og mor ikke længere elsker hinanden, kan være meget svært at fordøje. En skilsmisse begrænser sig ikke nødvendigvis til en given periode af smerte. Det kan strække sig over mange år og hele vejen ind i et barns voksne år.

I Fords seneste kampagne, Familien, skildres den smerte børn og unge må føle på egen krop som resultat af mor og fars fejlslåede ægteskab. Det giver et skræmmende indblik, som lægger op til, at man skal have sit gode familieliv kært og sætte pris på det forhåbentligt gode forhold, man har til sin partner og børn.

Du kan se hele Fords miniserie på Youtube.

Ford har helt bevidst undgået at gøre kampagnen kommerciel, hvor Ford ikke engang nævnes i videoen. Det er kun bilen, som den lille dreng Troels nægter at forlade, der har med Ford at gøre. Årsagen hertil er, at der skal være fokus på bilen som en naturlig del af familien. Bilen er nemlig en vigtig og stor del af familien, som forbindes med oplevelser og gode minder. Derfor ville det ikke være forkert at fortolke bilen som Troels’ helle. Et sted hvor han føler sig godt tilpas, om end det kan blive lidt koldt at sidde der midt om vinteren, uden klimaanlægget er tændt. 

Her er første del af Fords miniserie, der består af i alt tre afsnit.