Sussi og Leo bryllup alkohol
SPONSORERET indhold

Ærlige Sussi om en svær tid: ”Leo var begyndt at drikke lidt for mange øl”

Duoen ’Sussi og Leo’ har været sammen siden teenageårene. Undervejs har der været en særlig svær periode, hvor alkoholen fyldte lidt for meget hos Leo. Det fortæller musiker Sussi Nielsen ærligt om til Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Susanne Baden Jensen Foto: Jens Bach
25. apr. 2022 | Livsstil | Hendes Verden

Man kan ikke tale om Sussi Nielsens liv og karriere uden også at tale om Leo Nielsen. De to ting hænger sammen. Præcis som deres bandnavn: Sussi og Leo.

For i over 50 år har de to holdt sammen, både musikalsk og privat, men gennem årene har alt ikke kun været sød musik og store smil i den landskendte duos fælles parløb.

LÆS OGSÅ: Sussi fra ’Sussi og Leo’: ”Længslen var så stor, at jeg drømte, der blev lagt et barn til mig på dørmåtten”

Da de i en længere årrække havde et fast spillejob på Skansen i Skagen, oplevede de en svær periode, hvor lydproblemer under deres koncerter og Leo forhold til alkohol tærede på Sussi.

”Fordi scenen var så lille, skulle mixeren, hvor man styrer lyden, stå ved mig. Men det endte altid med, at hende på første række sad med fingrene i ørerne, mens ham på bagerste række ikke kunne høre noget. Leo blev skide irriteret på mig, og der var nogle år, hvor vi skændtes meget, og Leo var også begyndt at drikke lidt for mange øl,” fortæller Sussi i et stort interview til ugebladet Hendes Verden.

Hjælpen kom fra en noget uventet kant, da nogen en dag anbefalede Leo at smøre hvid teatersminke på tænderne, fordi han dengang havde så grimme tænder, forklarer Sussi.

”Når han gjorde det, kunne han ikke drikke øl, og på den måde stoppede han, og jeg slap for at fyre mig selv fra Skansen. Jo, i en periode var der for mange øl, men det med lyden var faktisk det eneste, vi skændtes om,” forklarer Sussi.

'Gen-bryllup' med rød overraskelse

På spørgsmålet om, hvem der er den vigtigste vejleder i Sussis liv, er hun da heller ikke i tvivl.

”Det er Leo, og det var netop det, jeg faldt for. Der var selvfølgeligt den periode, hvor han drak for mange øl, hvor han var svær at snakke med, men da han droslede ned på dem, fandt vi ind til hinanden igen. Leo synes ikke, noget er for dumt, for svært eller forkert, og man kan snakke med ham om alt,” siger Sussi Nielsen til Hendes Verden.

Og at deres kærlighed stadig er stærk som en klippe, viste sig da også, da parret efter 40 års ægteskab kunne fejre rubinbryllup i november sidste år.

LÆS OGSÅ: Musiker Sussi Nielsen: "Der var dage, hvor jeg frygtede for Leos liv"

Sussi lykkedes nemlig med at overraske Leo. Parret blev gift igen, og her kom Sussi ind til vielsen i en nøje udvalgt kjole.

”Jeg har altid sagt, at jeg gerne ville giftes igen i en rød brudekjole. Så da vi havde rubinbryllup, holdt jeg det hemmeligt for Leo og købte en rød brudekjole for 350 kroner. Det var svært at holde hemmeligt, men han opdagede det først til selve brylluppet, og jeg skal love for, at han fik en tåre i øjenkrogen. Selv da jeg satte en blomst i hans knaphul, gik det ikke op for ham, hvad jeg havde gang i. Han troede bare, det var et tv-indslag, vi skulle lave,” husker den folkekære musiker.

Læs interviewet i ugens Hendes Verden, hvor Sussi også fortæller om barndomsårene i Afrika, parrets kærlighed, om hvordan fans reagerer på parret online og i virkeligheden – og hvorfor der røg en lussing igennem luften, da parret mødte hinanden første gang.

Køb Hendes Verden i butikkerne fra mandag 25. april

Anbefalet til dig