8 gratis apps til børn
SPONSORERET indhold

8 gratis apps til børn der er så gode, at de burde koste kassen

Gode apps behøver ikke koste penge, men de kan til gengæld være svære at finde. Vi sparer din tid og dine penge.

Af: Katrine Kornerup Foto: iStock
09. dec. 2016 | Børn | Vores Børn

Apps til børn er en jungle, og det kniber ofte med kvaliteten. En god børne-app skal både være underholdende og enkel, ellers mister barnet hurtigt interessen. Kiddly har fundet 8 gratis apps til børn, der har noget at byde på.

1. LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 (4-12 år) 

Knighton er en magisk ø der er beboede af Nexus riddere. De er blevet invaderet af Jestros (de ligner jokeren) og lava monstre. Saml et hold af stærke Nexus riddere og bekæmp den på alle niveauer. En troldmand hjælper dig og på slottet kan du opgradere dine Nexus riddere. 

Denne app har helt ny features; det er ret sejt at man kan scanne et skjold (Nexus power) fra Legobladet, så det derefter kommer ind i samlingen på appen.

Hent “LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0” til iTunes og Google Play

2. Dumb Ways to Die (5 år og opefter)

En spil-app der tester reaktionsevnen. Den er egentligt lavet som en del af en australsk sikkerhedskampagne for rejsende, men mange lidt større børn og voksne synes, at den er utrolig sjov, og det er den! Det gælder om, at man på tid skal løse nogle små opgaver. Løser man dem ikke, så mister man et liv – man har i alt tre liv. De fleste børn vil hurtigt finde ud af, hvordan hver opgave skal løses, men det er en god idé at spille sammen den første gang. Det skal nævnes, at der popper reklamer op i app’en, hvilket kan virke irriterende.

Bonus info: Tema sangen fra ‘Dumb Ways to Die’ har ligget på flere top 100 lister verden over. Den er rigtig god!

 Hent “Dumb Ways to die” til

iTunes

og

Google Play

3. Draw a Stickman (4 år og opefter)

Start med at tegne din egen tændstikmand og lad hende/ham være helten i det store eventyr

Der findes også en betalt version af app’en, men den gratis er rigtig god og værd at prøve.

Hent “Draw a Stickman Epic” på iTunes og til Google Play

4. LEGO Speedorz (3-6 år)

Her har vi at gøre med et gratis og rigtig godt racerspil fra LEGO. Det gælder om at gennemføre racerløbet på tid. Jo hurtigere det gennemføres jo flere point tjener man, og de point kan bruges til at købe nye racerbiler og nye LEGO Chima mænd. En super god gratis app.

bed]

Hent “LEGO Speedorz” til iTunes og Google Play

5. Dr. Pandas Restaurant: Asia (2-5 år)

Her kommer Dr. Pandas fine og velkendte univers i en gratis app. Den foregår i et asiatisk køkken, hvor gæsterne bestemmer, om de vil have wok, sushi eller suppe. Barnet skal hjælpe Dr. Panda med at tilberede retten i køkkenet. Der skal snittes grøntsager, rulles sushi, tilsættes krydderier m.m. Det er ret sjovt at se gæsternes reaktioner på for meget chili eller andre ingredienser, som de ikke kan lide. Der er ingen tekst, og den er nem og enkel at forstå og bruge.

Hent “Dr. Panda Asian Restaurant” til iTunes og Google Play

6. Pokémon Go (fra 5 år)

Det er et sjovt spil, som får hele familien ud på ture til spændende steder som musseer, parker og byer. Endelig en app der kræver fysisk aktivitet!
Jorden er blevet invaderet af små mærkelig væsener, der hedder Pokémons og du kan fange dem. De er overalt, hvor du bevæger dig med din smartphone, og når du fanger dem samler du point og stiger i levels. Ved museer, biblioteker og historiske mindesmærker finder du PokéStops hvor du kan samle Poké Balls, der skal bruges i jagten på Pokémons. 

Hent Pokémon GO til iTunes og Google Play

7. Fold Man – 2 spillere (3-8 år)

Elsker I også at lave foldemand? (tegnelegen hvor man folder papir og skiftes til at tegne på det, uden den ande kan se), så vil også I elske denne digitale udgave. Man kan vælge at tegne ud fra en skabelon eller at tegne frit. Det er en af de sjoveste apps for to spillere.

Hent “Fold Man” app’en på iTunes

8. HAMA Universe perleapp (4+ år)

Med perleplade-appen kan du lave perler allesteder. Der er 3 forskellige temaer i appen og en masse udfordringer til barnet. 

Gratis app: Hama perleplade

Hent “HAMA Universe Perleapp” på iTunes og Google Play