Gode råd til babysvømning

Gode råd til babysvømning

Babysvømning: Få en lille vandhund

De fleste babyer elsker vandet – og elsker at være tæt sammen med mor eller far i øjenhøjde. Her er 7 gode øvelser, I kan lave sammen til babysvømning.

Babysvømning kan være sjovt for både dig og din baby. Og allerede når navlen er lægt og barnet vejer fire kilo, kan I kaste jer ud i bassinet i svømmehallen. Tumlen rundt i vandet er nemlig en god mulighed for at skabe nærhed og kontakt – og de syv øvelser, du kan se ovenfor, har især dét i fokus. 

Øvelserne er fra bogen ‘Babysvømning – med relation i fokus’ af Ulrika Færch, der er familierådgiver og har undervist forældre og børn i babysvømning i mere end 20 år. Forlaget Faerch Publishing, 249 kroner på saxo.dk.

svømmebog

Faktaboks

Relationen i fokus

Babysvømning handler ikke om at barnet skal præstere eller grine sig igennem alle øvelserne. Det handler om, at I skal lære hinanden bedre at kende. Barnet finder grænser, tolker signaler, bliver tryg og modig og oplever, at alle følelser bliver taget alvorligt af mor og far. Samtidig bliver I klogere på jeres barn. Sidegevinsten er, at barnet kommer til at gebærde sig som en fisk i vandet.

Kilde: Ulrika Færch i bogen ‘Babysvømning – med relation i fokus’

Se, hvad vi ellers skriver om: Aktiviteter for børn, Baby, Babysvømning og Guide

610x200_woordy_dmjpg.jpg