Birgitte Hjort er blevet mor igen
Foto: Malene Porup På Instagram afslører skuespiller Birgitte Hjort Sørensen, at hun er blevet mor for anden gang.

Birgitte Hjort Sørensen er blevet mor – igen

Den 38-årige skuespiller er blevet mor til endnu en pige – det afslører hun i dag på Instagram.

Det er et billede af en lille knyttet hånd, som afslører, at skuespiller Birgitte Hjort Sørensen er blevet mor for anden gang.

LÆS OGSÅ: Lukas Forchhammer er blevet far igen

”Denne lille knyttede hånd er nu en del af vores familie, og intet kunne gøre os lykkeligere,” skriver hun i opslaget på Instagram.

Den nybagte mor til to skriver samtidig, at den lille pige er kommet til verden i en tid, hvor afstand og nærhed har fået forstærket betydning:

"Aldrig har det givet mere mening at blive hjemme."

Tilbage i november afslørede skuespilleren, at hun ventede endnu en lille pige med en fin mave - også på Instagram.

 

Birgitte Hjort Sørensen og hendes kæreste tv-manden Kristian Ladegaard- Pedersen har i forvejen datteren Karoline fra 2018.

Skuespilleren har tidligere udtalt til BT, at hun godt kunne tænke sig at få flere børn, og i den forbindelse fortalte hun, at fødslen af hendes første datter har ændret hende som skuespiller:

"Jeg tror, man bliver en bedre skuespiller, sanger og kunstner i det hele taget for hver dag, der går, fordi man oplever mere i livet. Men det er en skelsættende livserfaring at få – at blive mor. Der er selvfølgelig nogle nuancer i livet, som jeg ikke kunne forstå før," sagde hun dengang.

 

Om Birgitte Hjort Sørensen

  • Blev landskendt som Katrine Fønsmark i DR-serien "Borgen" og som Marie Krøyer i filmen af samme navn (2012).
  • Er også kendt fra Hollywood-filmen "Pitch Perfect 2", HBO-serien "Vinyl", et afsnit af "Game of Thrones", TV2-serien Greyzone og som vært på DR-underholdningsprogrammet "Flashback".
  • Har som den første dansker landet en hovedrolle i et teaterstykke på Broadway i New York – nemlig "Farlige Forbindeser".
  • Er kæreste med tv-manden Kristian Ladegaard-Pedersen, som hun sammen har datteren Karoline med.

Kilde: ALT for Damerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Fødsel