sponsoreret indhold
Mor bærer baby i bæresele
SPONSORERET indhold

De 10 mest populære slynger, vikler og bæreseler

Det er rasende populært at bære sit barn tæt på kroppen. Men hvad skal man vælge – bæresele, slynge eller vikle? Få her et overblik over de hyppigst valgte remedier til babybæring.

Af: Kicki Boss Foto: Getty Images
17. nov. 2017 | Børn | Jollyroom.dk

Du har sikkert set dem i gadebilledet – forældre, der bærer deres små i bæreseler på maven eller ryggen, eller på bedste afrikanske vis i et stykke stof, viklet sirligt omkring forælder og barn. Det er hypet som aldrig før – og med god grund. Det er nemlig efterhånden cementeret grundigt i forskningen, at babyer har virkelig godt af nærkontakt, og at kropskontakt, lyden af mors og fars åndedrag og fornemmelsen af deres kroppe, virker både beroligende og livsstyrkende for den lille. 

Men hvilken skal man vælge?

Du kan jo starte med at se på, hvad andre babybærende forældre har valgt. Her er listen over de mest populære slynger, vikler og bæreseler hos Jollyroom.dk

Se også: Derfor bør du ikke bære dit barn med ansigtet ud

1. Ergobaby Adapt

En bæresele til mulighed for tre ergonomiske bærestillinger til brug fra barnet vejer 3.2 til 20 kilo. Fås i flere farver – her ses Ergobaby adapt i sort.
Normalpris: 1299 kr.

2. Ergobaby 360

Ergonomisk korrekt bæresele med god komfort for både baby og forælder. Der er mulighed for fire forskellige bærestillinger, og bæreselen kan bruges fra barnet vejer 5.5 kilo, eller med tilkøb af spædbarneindsats fra 3.2 kilo. Den fås i mange farver – her ses Ergobaby 360 i den grå modelNormalpris: 1195 kr.

3. Ergobaby Original

Klassisk bæresele med tre ergonomiske bæregreb. Kan anvendes fra nyfødt med spædbarneindsats. Selen fås i flere farver. Her ses den Ergobaby Original i Linned, beige.
Normalpris: 1049 kr.

4. Babybjörn One

Ergonomisk udfærdiget bæresele med blød polstring og fire bærepositioner. Kan anvendes fra nyfødt til 12 kilo. Fås i mange farver. Her ses Babybjörn One i den fine, støvede ”ler-rosa”.
Normalpris: 1219 kr.

5. Beemoo Carry Comfort

En prisbillig bæresele med mulighed for to bærestillinger. Kan anvendes fra barnet vejer 5.5 til 15 kilo.
Normalpris: 529 kr.

6. Najeel Omni Original

En bæresele med justeringsmuligeder til at understøtte barnets vækst. Selen byder på tre bæremuligheder og kan anvendes fra barnet vejer 3.5 kilo til 15 kilo. Fås i grå, som her, og sort.
Normalpris: 1199 kr.

7. Babylonia Organic Tricot-Slen Slynge

Slynge i elastisk, økologisk bomulder til babyer og små børn fra nyfødt til 15 kilo. Her er mulighed for et hav af forskellige bæremulighederog præcis tilpasning til forælder og barn. Fås i flere farver. Her vist i sølv/blå.
Normalpris: 695 kr.

8. Babylonia BB-Tai Strækvikle

Brugervenlig vikle uden knapper eller spænder, som passer til en baby på 2.5 kilo og helt op til 20 kilo. Barnet kan bæres både på forældrene mave, ryg eller hofte med viklen. Fås i flere farver.
Normalpris: 1195 kr.

9. Baby K’tan Bæreslynge

En alsidig slynge, hvor barnet kan bæres på seks forskellige måder og kan bruges fra barnet er nyfødt til det vejer 16 kilo. Slyngeselen er uden spænder, ringe eller lynlås – kun stof. Slyngen fås i flere farver. Her i hvid med mønster.
Normalpris: 539 kr.

10. Aldoro Bambu Soft Strækvikle

Let anvendelig strækvikle af miljøvenligt bambusjersey, som effektivt transporterer varme og fugt væk fra barnet. Viklen er forsynet med midtemarkering, der gør den lettere at binde korrekt. Anvendes til de allermindste på 0-1 år. Viklen fås i flere farver, her ses farven ”taupe”.
Normalpris: 529 kr.

Anbefalet til dig