Geniale apps til mor og far
SPONSORERET indhold

10 geniale apps til dig, der snart skal være forælder

Der findes efterhånden apps til alt – og thank god for det! De gør nemlig livet væsentligt lettere, også for dig, der skal til at være forælder. Vi guider dig til 10 af slagsen, som kan hjælpe med alt fra fødselsforberedelse til navngivning af junior.

Af: Redaktionen Foto: Getty Images
14. sep. 2022 | Børn | Vores Børn

preglife.jpg

1. Følg barnets udvikling 

App: Preglife

Følg med i dit barns udvikling med en graviditetskalender. Den strækker sig fra graviditeten, og indtil barnet er to år. I appen kan du holde øje med både dit barns og din egen udvikling under graviditeten. Du kan blandt andet følge din egen vægtstigning, men også barnets. Appen indeholder også en masse relevante artikler, podcasts og guides.

bækkenbunds-træner-app.jpg

2. Træn din bækkenbund 

App: Bækkenbunds Træner 

Så er det tid til dagens knibeøvelser. Appen husker dig nemlig på de daglige lektioner, så du styrker dine bækkenbundsmuskler. Appen er nem at bruge og guider dig igennem en nem og effektiv træning, så du kan få styr på underetagen.

graviditet-motion-app.jpg

3. Sund og stærk krop

App: Graviditet og motion 

30 minutters træning om dagen under din graviditet er både godt for dig og din baby. Appen viser, hvilke øvelser og hvilken træning du nemt kan dyrke – også som højgravid. Der er simple øvelser, som ikke tager pusten fra dig, og du kan finde motionsformer lige fra styrketræning til blid yoga.

reshopper-app.jpg

4. Genbrugsguld

App: Reshopper 

Hvis du er førstegangsforælder, står du helt sikkert og mangler en masse udstyr og tøj til den lille ny, men også til dig selv. Reshopper er hele familiens genbrugsbutik, hvor du kan finde alt fra brugte sparkedragter til legetøj og barnevogne. Udover at spare tuindvis af kroner sparer du også miljøet for en pokkers masse CO2.

far-app.jpg

5. Fars livline

App: Far - Godt fra start 

En god app målrettet far, hvor han kan følge med i jeres barns udvikling. Her kan man finde en masse viden om barsel og bleskift og få råd til at blive en fødselshjælper i verdensklasse. Farparløren introducerer dig til det lingo, der hersker i forældreuniverset, og du kan finde tjeklister til børneudstyr og -gear. Bliv også klogere på sex og parforhold både under og efter graviditeten.

 

VOB_alt.jpg

6. Forberedt på forældrerollen 

Vores Børn's kanal i Apples podcast-app

I Apples podcastapp finder du Vores Børns kanal. Her får du masser af podcast om børn, bl.a. 'Baby Wiki', en podcast om graviditet, fødsel og tiden efter. Hvordan ser kroppen for eksempel ud efter en fødsel? Og hvad indebærer et kejsersnit egentligt? Derudover har kanalen andre rigtig gode podcasts til forældre, bl.a. ’Ville du gøre det igen?’, hvor en håndfuld mødre fortæller om deres fødsler på godt og ondt.

navngiv-app.jpg

7. Hvad skal barnet hedde?

App: Navngiv 

Rita, Romeo eller Rikke? Swipe dig til det rette babynavn til den lille i maven. I appen her kan du nemlig swipe blandt alle godkendte navne i Danmark. De navne, både du og din partner kan lide, fremgår af en smart oversigt. Et voila, sådan undgår I lange diskussioner!

Baby-tracker-amning-app.jpg

8. Babys dagbog 

App: Baby tracker og amning 

Denne app hjælper dig med at registrere dit barns madindtag, både fra bryst og flaske. Du kan derudover også holde styr på søvnrytme, bleskift – hvornår var der sidst bæ-bingo? – og babys længde og vægt.

nedtælling.jpg

9. 10, 9, 8...

App: Nedtælling Til Den Store Dag!

En app, som kan hjælpe dig med nedtællingen til den store dag: Terminsdagen, hvor baby (måske) gør sin entré – hvis altså du har en ultra punktlig pinocchiokugle i maven. Måske appen her gør ventetiden lidt hyggeligere?

bookmate-app.jpg

10. Mig-tid

App: Bookmate 

Barsel er lig med uendeligt mange trilleture med barnevognen på samtlige af kvarterets villaveje. Brug juniors middagslure på at forsvinde ind i litteraturens verden med en god lydbog i ørerne. Mig-tid, når det er bedst!

Anbefalet til dig