Tvillinger
Foto: Bulls Press Sarah Jessica Parkers fireårige tvillingepiger Marion og Tabitha har allerede en veludviklet sans for mode.

Se Sarah Jessica Parkers chikke tvillinger

Skuespillerinden Sarah Jessica Parkers tvillingedøtre slægter deres stilbevidste mor på. Vi har spottet prinsesserne i de fineste sommerkjoler.

Med rollen som Carrie Bradshaw i Sex & The City fik hun status som stilikon, og siden da har hendes finurlige stil dannet mode verden over. Vi taler naturligvis om skuespillerinden Sarah Jessica Parker, der også privat er værd at vende hovedet efter, hvis du ser hende på gaden i hjembyen New York. Og det er hendes velklædte tvillingedøtre bestemt også!

Fireårige fashionistas

Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge, som de to små cute damer hedder, er netop fyldt fire år men har tilsyneladende allerede kopieret mors sprælske stil og kærlighed til mode. Ja, måske har de ligefrem overhalet hende? I hvert fald er de ikke til at stå for denne sommer.Hvis du (og din datter, naturlivis) også er til fine små sommerkjoler og masser af farver, så bliv inspireret af tvillingerne, og få gode ideer til dine egne børnetøjindkøb.

Se tvillingernes cute look hér

LÆS OGSÅ: Er det forkert af klæde sine tvillinger i ens tøj?

LÆS OGSÅ: Tvillinger: 10 genveje til en lettere hverdag

LÆS OGSÅ: Far til tvillinger: "Det er hårdt, vildt og sindssygt"

Se, hvad vi ellers skriver om: Børnetøj, Tvillinger og Shopping