Skift bilen ud til en mere børnevenlig model

Foto: PR God plads i bilen er et "must" for børnefamilien.

Skift bilen ud til en mere børnevenlig model

Sponsoreret: Har I fået et eller flere børn, er I måske også begyndt at kunne mærke, at det kniber med pladsen i bilen. Det kan derfor være en god ide at overveje, om I ikke skal skifte til en mere børnevenlig model. Det gør, at der er plads til alle, og det vil være en langt mere fremtidssikret løsning.

Det kan være svært som børnefamilie at klare sig uden en bil. Der er rigtig mange situationer, hvor den er rigtig praktisk. Det er derfor værd at få det gjort så tidligt som muligt, så I ikke skal gå og ærgre jer over jeres alt for lille bil.

En rigtig god og praktisk familiebil er en Suzuki. Der kan I få biler, hvor der både er masser af plads til fem personer inde i bilen og et stort bagagerum, hvor der er plads til kufferter eller indkøb. Det er en rigtig god mulighed for jer. Læs mere på www.suzuki.dk.

Det er vigtigt at tænke over, når I køber bil

Når I skal købe en bil, skal I først og fremmest overveje de situationer, hvor det vil være rart for jer at kunne bruge den sammen med jeres børn. Det kan for eksempel være, når I skal ned og handle stort ind i weekenden. Det kan være, når I skal i www.bilka.dk. Der er det en god ide, at I har meget plads i bagagerummet, så hele ugens indkøb kan være der. På den måde slipper I for at skulle ud at handle mere den uge.Det er altid en presset og stresset øvelse, når I skal handle ind med jeres børn. Det bliver kun værre, hvis I også skal det, når I kommer hjem fra arbejde og lige har hentet børnene i institution. For at I kan handle ind til hele ugen, skal der selvfølgelig være et stort bagagerum i bilen.Derudover er det også en god ide, at I tænker over, hvem af jer der kommer til at bruge bilen mest. Hvis den ene af jer er nødt til at tage bilen på arbejde, giver det næsten sig selv. Der kan være nogle hensyn at tage i forhold til, hvis I skal køre langt. Det kan være, at I vælger en bil, der kører langt på literen.

I disse situationer er det rart at have en bil, hvor der er god plads til alle

Udover når hele familien skal ned og købe ind, er der mange andre situationer, hvor det er rart at have en stor og rummelig bil, hvor der er plads til alle. Det kan for eksempel være, når I skal på ferie alle sammen. Med en bil kan I nemt tage af sted på mindre ferier i weekenderne eller på sommerferie eller vinterferie. Det er nemt og hurtigt at køre til Sverige eller Tyskland og holde en lille ferie der. Der er det rart, at der er rigeligt med plads til børnene på bagsædet. Specielt hvis I skal køre endnu længere for eksempel til Frankrig eller Italien.

Derudover er det også rart at have en bil, når I skal besøge venner og familie. Det er lige meget, om de bor langt væk eller tæt på. Hvis I har  en to-tre børn, kan det hurtigt blive besværligt at skulle køre rundt i offentlig transport.