Torsdag: Krydrede grillhakkebøffer med kold kartoffelsalat
Ingredienser:
700 g hakket oksekød
1 spsk. tørret timian
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret basilikum
Havsalt
Friskkværnet peber
Kartoffelsalat:
1 kg kogte nye kartofler i skiver
1 salathoved revet i mundrette stykker
4 tomater i både
125 g bælgede ærter
Annonse
1 bundt hakket purløg
Dressing:
½ dl. rapsolie
4 spsk. friskpresset citronsaft
1-2 tsk. sennep
1½-2 tsk. salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du:
Kog kartoflerne og afkøl.
Form det hakkede kød til bøffer og drys med krydderier.
Pensl bøfferne med olie og grill ca. 10 min på grillen.
Bland alle ingredienserne sammen til salaten og pisk dressingen sammen.
Hæld dressingen over salaten inden servering.
Tilbehør: Groft brød
Annonse
Tilberedningstid: Ca. 40 min.
Energifordeling:
Protein 22,7 %
Fedt 32,0 %
Kulhydrat 45,2 %