Torsdag: Krydrede grillhakkebøffer med kold kartoffelsalat

Ingredienser:

700 g hakket oksekød

1 spsk. tørret timian

1 spsk. tørret oregano

1 spsk. tørret basilikum

Havsalt

Friskkværnet peber

Kartoffelsalat:

1 kg kogte nye kartofler i skiver

1 salathoved revet i mundrette stykker

4 tomater i både

125 g bælgede ærter

1 bundt hakket purløg

Dressing:

½ dl. rapsolie

4 spsk. friskpresset citronsaft

1-2 tsk. sennep

1½-2 tsk. salt

Friskkværnet peber

Sådan gør du:

Kog kartoflerne og afkøl.

Form det hakkede kød til bøffer og drys med krydderier.

Pensl bøfferne med olie og grill ca. 10 min på grillen.

Bland alle ingredienserne sammen til salaten og pisk dressingen sammen.

Hæld dressingen over salaten inden servering.

Tilbehør: Groft brød

Tilberedningstid: Ca. 40 min.

Energifordeling:

Protein 22,7 %

Fedt 32,0 %

Kulhydrat 45,2 %