Legekuffert til børn

Foto: Anitta Behrendt

DIY: 4 skønne legekufferter

Lav små kufferter som indeholder mange timers leg, og som er sjove og praktiske at have med på farten, uanset om turen går til restauranten nede på hjørnet eller til en middelhavsø.

Brug små legekufferter til at lave geniale transportable legeuniverser til både piger og drenge.

Se de 4 fine kufferter her:

Lego_kuffert.jpg

Mobilt Lego-univers

En lille kuffert fyldt med Lego giver uanede muligheder for at bygge små fantasifulde universer. Her har vi limet nogle legoplader fast på både bunden og indvendigt på låget med kontaktlim. Fyld kufferten med rester fra Lego-kassen, det sætter gang i fantasien at skulle bygge med det der er tilovers og uden manual. Kufferten i brunt genbrugspap med læderhåndtag er fra Grafical.

Tip

Du kan tegne et kuffertmærkat udenpå og skrive barnets navn eller dekorere den med forskellige klistermærker, så den ligner en gammel kuffert.

Cirkus_kuffert.jpg

Omrejsende cirkus

Et omrejsende circus med alt hvad der hører til af artister og dyr er sjovt at have med på farten. Forhænget kan du lave af to gamle skjorteærmer, som klippes af i passende længde. Her er syet en løbegang foroven, som er trukket på et stykke ståltråd, der er sat fast til kufferten med kraftig tape. Du kan også sætte ståltråden fast med to små øskner, som skrues igennem kufferten i hver side. Bunden på kufferten er beklædt med sort selvklæbende folie, men du kan også male den eller blot bruge den som den er. Selvklæbende folie fås hos Panduro Hobby eller på foliekniven.dk. Træfigurerne er fra Janod.

Formel_1_kuffert.jpg

Formel 1 på farten

Børn som er vilde med biler vil elske den lille racerkuffert med vej- bane, pitstop og parkeringsplads. Indvendig er kufferten beklædt med hvidt selvklæbende folie og vejbanerne er klippet ud af sort folie og klæbet på. De små streger på vejen og træerne er ligeledes lavet af selvklæbende folie. Alt kan bruges, så gå på jagt på børneværelset efter små biler, træer og andre sager du kan finde i miniformat. Kufferten er fra webshoppen susantoys.dk

Dukkehus_kuffert.jpg

Dukkehus to go

Et lille transportabelt dukkehus i form af et yndigt retro-sommerhus i miniatureformat er hyggeligt at lege med både ude og inde og det kan også være praktisk at have med på restaurant. Den skotskternede kuffert fra Goki er fyldt med gamle dukkehusmøbler fundet på et loppemarked. Møblerne kan rykkes rundt og kun gardinet og malerierne er limet fast med kontaktlim. Med en poscatusch kan du tegne vinduer eller en dør i kufferten.

Tip

Find små dukkehusmøbler på loppemarkeder eller på dba.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY

610x200_woordy_knap2.jpeg