Alle deltagerne Nybyggerne 2021

Foto: André Blinkilde/TV2 og Peter Leth-Larsen/TV 2 Vinderne af Nybyggerne 2021 er fundet.

Nybyggerne

Så er det afgjort: Her er vinderne af Nybyggerne 2021

Det blev Caroline og Reece fra grønt hus, der løb med sejren, da vinderne af syvende sæson af Nybyggerne blev fundet onsdag aften.

Så kom der endelig en forløsning: Reece og Caroline fra grønt hus er årets Nybyggerne-vindere!

Det besluttede seerne gennem en live afstemning onsdag aften, efter at vi uge efter uge har kunnet følge tæt med i de fire pars byggeri og indretning i det populære boligprogram på TV 2.

Og i år blev det altså ”Scandi-stralien”-parret, der har forenet et skandinavisk og australsk udtryk fyldt med lyst træ, genbrugsfund og hygge i deres drømmehus i Sønderborg til en værdi af 2,8 millioner kr. – som de nu kan kalde deres.

Nybyggerne Caroline og Reec vinder 2021
Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

En fantastisk følelse

Parret har tidligere beskrevet det som ”den vildeste oplevelse” at være med i programmet:

”Det har været den vildeste oplevelse at være med i Nybyggerne, og noget vi helt sikkert aldrig vil glemme. Noget af det fedeste var at komme op med idéerne til et rum, og se det stå færdigt kun få dage senere. Det var en fantastisk følelse, når man stod med et færdigt rum og kunne sige "det har vi to lavet," har de fortalt til ALT.dk

Her afslører de også, hvilket rum de er mest stolte af i deres nye hus

Læs meget mere om vinder-parret her, hvor de blandt andet fortæller, hvordan de mødte hinanden – og om deres eventyrlige bryllup på Bali.

Se videoen fra afgørelsen her:

Om Caroline og Reece

  • 29-årige Caroline er model og arbejder desuden med salg og marketing, mens 33-årige Reece, der kommer fra Perth i Australien, er ved at lære dansk.
  • Parret mødte hinanden på en backpackertur i Panama for otte år siden, og om sommeren arbejder de på deres bar på den græske ø Ios.
  • De blev gift på Bali i 2019 med venner og familie omkring sig og drømmer om at stifte familie en dag.

Tidligere vindere af Nybyggerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Nybyggerne, Serier og Boligindretning

610x200_woordy_knap2.jpeg