1. Smuldr mel, smør, salt og sukker sammen. Saml dejen med vand, pak den ind i husholdningsfilm, og sæt dejen i køleskabet i mindst 30 min.
2. B land rabarber, 175 g sukker og citronsaft i en gryde, og kog op, indtil rabarberne bliver bløde. Pres blandingen gennem en si, og gem saften. (Saften skal være ret sød – tilsæt evt. mere sukker, og varm op igen, til sukkeret er opløst.)
3. Smør en springform, ca. 24 cm i diameter. Rul dejen ud – f.eks. mellem to stykker husholdningsfilm – til den er stor nok til at dække formen. Sæt formen med dejen på køl i yderligere 30 min.
4. Tænd ovnen på 180 grader. Prik dejen let med en gaffel, dæk med bagepapir, og fyld med tærtekugler eller tørrede bønner. Bag i 10-15 min. Tag tærtebunden ud, og skru varmen ned til 150 grader.
5. Hæld 180 ml af rabarbersaften i en skål, og pisk æg, æggeblommer og 75 g sukker i. Rør fløden i, og hæld blandingen i tærtebunden. Bag tærten ca. 40 min. Fyldet skal være fast, men må gerne være blødt i midten. Afkøl kagen, drys med flormelis, og pynt evt. med blomster inden servering.