Bagt kuller med gulerødder lagt i morgensol
Kuller er en dejlig, hvid fisk, der er nem at tilberede og smager skønt. Fisk indeholder omega 3-fedtsyrer, som hjælper på fordøjelsesprocesserne. Gurkemeje indeholder stoffet curcumin, som giver den smukke, gule farve og virker som en kraftig antioxidant. Gurkemeje har mange fine egenskaber, og det er blevet brugt i tusindvis af år i den ayurvediske medicin, som fordøjelsesfremmende. Ingefær hjælper på fordøjelsen af fedtstoffer og virker også styrkende for immunforsvaret.
Bagt kuller til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g kuller
- Morgensol:
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk gurkemeje
- 1 dl cashewnødder
- Saft og skal af øko 1 lime.
- 4 cm ingefær
- Havsalt.
Sådan laver du bagt kuller
- 1. Lav din morgensol først. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til der opstår en fin, solgul creme.
- 2. Læg kuller i et ildfast fad og hæld morgensolen over – bag i ca. 20 min på 180 grader.