Opskrift på bagt kuller med gulerødder

Bagt kuller med gulerødder lagt i morgensol

Kuller er en dejlig, hvid fisk, der er nem at tilberede og smager skønt. Fisk indeholder omega 3-fedtsyrer, som hjælper på fordøjelsesprocesserne. Gurkemeje indeholder stoffet curcumin, som giver den smukke, gule farve og virker som en kraftig antioxidant. Gurkemeje har mange fine egenskaber, og det er blevet brugt i tusindvis af år i den ayurvediske medicin, som fordøjelsesfremmende. Ingefær hjælper på fordøjelsen af fedtstoffer og virker også styrkende for immunforsvaret.

Bagt kuller til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 500 g kuller
  • Morgensol:
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 dl cashewnødder
  • Saft og skal af øko 1 lime.
  • 4 cm ingefær
  • Havsalt.

Sådan laver du bagt kuller

  1. 1. Lav din morgensol først. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til der opstår en fin, solgul creme.
  2. 2. Læg kuller i et ildfast fad og hæld morgensolen over – bag i ca. 20 min på 180 grader.