-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Blåmuslinger med fennikel og mandler
Det er luksus at spise skaldyr, men det behøver ikke at koste en månedsløn. Lav for eksempel denne opskrift med blåmuslinger.
2
Ingredienser
- 1 bananskalotteløg
- 1 fennikel
- 2 fed hvidløg
- 1 ½ kg blåmuslinger
- olivenolie
- 1 dl Pernod (eller anden anislikør)
- 3 dl vand
- 2 tsk koldt smør
- 1 håndfuld dild
- lidt hakkede mandler
Saådan laver du blåmuslinger med fennikel og mandler
- Snit løget i tynde både, og skær fennikel og hvidløg i tynde skiver. Rens muslingerne. Kasser åbne muslinger, der ikke lukker sig, når du banker dem let mod bordet. Sæt en stor gryde med lidt olivenolie over. Kom muslingerne i, og lad dem syde lidt. Tilsæt løg, hvidløg og fennikel. Steg kort, og tilsæt så Pernod og vand. Læg låg på, og lad muslingerne dampe i et par minutter. Kasser muslinger, der ikke har åbnet sig under tilberedningen. Kom smør i gryden, og vend rundt. Vend til sidst dild og eventuelt mandler i gryden. Server straks.
- TIP
- Du kan også komme 1-2 dl kogte perlebyg eller boghvede i gryden, hvis du vil undgå brød.
PRØV OGSÅ: Boghvede med sinat og spejlæg