Opskrift på bradepandebrød med rosin og valnød

Bradepandebrød med rosin og valnød

4

Total:2 timer

Ingredienser

  • 5 dl lunkent vand
  • 6 g tørgær
  • 1 spsk rapsolie
  • 1spsk honning
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk rosmarin
  • 1 dl sultanas rosiner
  • 25 g grofthakkede valnøddekerner
  • 150 g fuldkornshvedemel, f.eks. Il Fornaio
  • 350 g hvedemel
  • salt
  • rosmarin.

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt alle de øvrige ingredienser og rør og slå dejen rigtig godt sammen. Dæk den til og lad den hæve 1 time ved køkkentemperatur.
  2. Hæld dejen i en lille bradepande (25 x 20 cm) med bagepapir i, flad den ud med bagsiden af en ske og drys evt. med ekstra salt og rosmarin.
  3. Sæt bradepandebrødet i en kold ovn, sæt temperaturen på 200° og bag det i 50 minutter.
  4. Tag brødet ud og lad det afkøle på en bagerist.

TIP

Brødet kan nemt bages dagen før.