Bradepandebrød med rosin og valnød
4
Total:2 timer
Ingredienser
- 5 dl lunkent vand
- 6 g tørgær
- 1 spsk rapsolie
- 1spsk honning
- 1 spsk salt
- 1 spsk rosmarin
- 1 dl sultanas rosiner
- 25 g grofthakkede valnøddekerner
- 150 g fuldkornshvedemel, f.eks. Il Fornaio
- 350 g hvedemel
- salt
- rosmarin.
Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt alle de øvrige ingredienser og rør og slå dejen rigtig godt sammen. Dæk den til og lad den hæve 1 time ved køkkentemperatur.
- Hæld dejen i en lille bradepande (25 x 20 cm) med bagepapir i, flad den ud med bagsiden af en ske og drys evt. med ekstra salt og rosmarin.
- Sæt bradepandebrødet i en kold ovn, sæt temperaturen på 200° og bag det i 50 minutter.
- Tag brødet ud og lad det afkøle på en bagerist.