-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Bradepandekage med bær
En herlig hverdagskage, som sikrer, at alle sommerens dejlige bær bliver spist!
1 kage, 12-16 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Trækketid: 20 min.
- Bagetid: 60 min.
- Fryse-egnet
- 75 g havregryn
- 2½ dl mælk
- 100 g blødt smør
- 100 g + 2 spsk rørsukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- 500 g friske bær (ribs, solbær, hindbær, stikkelsbær, udstenede kirsebær, blåbær, brombær) efter sæson. Brug én eller flere slags.
- Pynt:
- flormelis
- Tilbehør:
- is, flødeskum eller cremefraiche
- Tænd ovnen på 180 grader. Smør en bradepande (20 x 30 cm) med smør og læg et stykke bagepapir i bunden.
- Læg havregryn i en skål. Varm mælken i en gryde og hæld den over havren. Lad det trække ca. 20 min.
- Rør smør, sukker og vanilje cremet og rør ægget i. Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i dejen sammen med saltet og havregrynsmassen.
- Hæld dejen i formen og drys med de rensede bær. Drys med 2 spsk rørsukker og bag kagen midt i ovnen 50-60 min. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og lad den stå i formen i 10 min., før den tages ud og sættes til afkøling på en rist.
- Sigt flormelis over kagen og servér den, som den er – eller med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.