-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Bresaola med persillepesto og bagte peberfrugter
4
Ingredienser
- Persillepesto:
- 30 g mandler
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- 5 dl persille, vasket og tørret
- ½ stk. citron
- salt og peber
- evt. 1 spsk revet fast ost,
- gerne parmesan.
- Bagte peberfrugter:
- 4 røde peberfrugter
- lidt olie
- salt og peber
- Ca. 12 skriver bresaola, alternativt parmaskine
- lidt salat, f.eks. rucola eller ramsløg.
Sådan gør du
- Pesto:
- Hak mandlerne groft, rist dem på en tør pande, og hæld dem i en foodprocessor.
- Pil hvidløg, og blend det sammen med mandlerne og noget af olivenolien. Tilsæt resten af olien og persillen, og blend, til du har en grov konsistens. Tilsæt evt. ekstra citronsaft, og smag til med salt, peber og evt. revet ost.
- Bagte peberfrugter:
- Tænd ovnen op på kraftigste varme. Halvér peberfrugterne på langs, og læg dem på et stykke bagepapir med skindsiden op.
- Pensl med lidt olie, og bag i ca. 15 min, til skindet er branket. Kom dem i en frysepose, hvor dampen vil løsne skindet fra kødet.
- Pil skindet af, skær kødet rent og i brede strimler.
- Server med pesto og bresaola.
PRØV OGSÅ: Spicy avocadosalat