Brune og hvide fedtkager

Brune og hvide fedtkager

Brune og hvide fedtkager, du selv kan bage. Få opskriften på fedtkage her.

Ingredienser

  • (ca. 70 stk.)
  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnede – opbevares i kagedåse
  • 250 g svinefedt eller palmin (stuetemperatur)
  • 250 g sukker
  • 1 tsk hjortetaksalt
  • 500 g mel
  • 2 spsk kakao

  1. Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt sammen. Tilsæt mel lidt ad gangen – hvis dejen bliver for smidig, tilsættes lidt ekstra mel. Del dejen i to portioner og ælt kakao i halvdelen.
  2. Tril kugler af dejen på størrelse med en lille valnød. Sæt dem på bagepapir og tryk dem lidt fladere med tommelfingeren.
  3. Bag ved 160 grader i ca.10 min.