-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Chicago-hotdogs
(4 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/bagetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 4 pølser
- 4 aflange boller (eller pølsebrød)
- Tilbebør:
- 2-3 spsk sennep
- 4 spsk pickles (kål, agurker, grønne tomater m.m.)
- 8-10 cherrytomater (både)
- 1 løg (hakket)
- Varm pølserne i 7-10 min. i varmt vand, uden at det koger. Pølserne skal være gennemvarmede.
- Varm pølsebrød, flæk dem og kom pølsernei brødene sammenmed tilbehøret.