-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Chokolade-braiseret oksespidsbryst med hjemmelavet pesto
Lækker luksusmenu til en lørdag aften – her er nok til hele 12 portioner.
12
Ingredienser
- 400 kcal pr portion (200 g kød med 150 g bønner og 2 spsk pesto)
- 1 oksespidsbryst, ca. 1 ½ kg
- 10 rosenpeberkorn
- 10 sorte peberkorn
- 2 spsk groft salt
- 25 g smør
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 porre
- 1 l mørk chokolade-øl. eller anden mørk øl (2 store flasker)
- 3 dl vand
- pesto:
- 2 spsk nigellafrø
- 200 g macadamianødder eller cashewnødder
- 1 stort bundt persille
- 1-2 fed hvidløg
- 4 dl olivenolie
- ½ tsk karry
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 citron, saften herfra
- evt lidt tørret chili
- 50 g parmesan
- 1 tsk salt
- grønne bønner som tilbehør – ca 150 g pr person
Sådan gør du:
- 1. Til stegen: Knus eller hak peberkornene fint, og gnid oksespidsbrystet ind i peberet og groft salt.
- Brun kødet på alle sider i smørret i en stor gryde, tilsæt snittet porre, hakket løg og hvidløg, og lad det svitse lidt med.
- 2. Hæld chokolade-øl og vand ved, læg låg på, og lad det hele småsimre i 2 timer. Vend kødet løbende, og hæld evt. mere væske ved undervejs. Tag kødet op af gryden, pak det ind i stanniol og lad det hvile i ca. 15 minutter.
- 3. Rist nødder og nigellafrø til pestoen på en tør pande. Kom det sammen med alle de øvrige ingredienser i en foodprocessor, og blend pestoen til en jævn masse..erver skiver af kød, med grønne bønner og hjemmelavet pesto til vjævn mase...sukker og at det ikke hæver blodsukkeret. Ser vi l
- 4. Damp bønnerne i lidt vand i en gryde i 2 minutter under låg.
- 5. Servér skiver af kød med grønne bønner og hjemmelavet pesto til.
- Få mere inspiration til lækre slankeretter på ALTfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank