Chokoladebanankage

Chokoladebanankage

Ingredienser

  • ½ moden banan (most)
  • 1 æg
  • 15 g let mayonnaise
  • ¼ dl vand
  • multisød
  • ½-1 tsk vaniljekorn
  • 10 g usødet kakao
  • 20 g DDV skummetmælkspulver
  • 10 g mel
  • 1 tsk bagepulver

  1. Bland bananmosen med alle ingredienserne og rør dem sammen til en dej.
  2. Hæld så dejen i en lille,aflang brødform og bag kagen i ca. 55 minutter i en 170 grader varm ovn.
  3. Afkøl kagen, skær den i skiver og server evt. lidt frugt til.
  4. Kalorier 333 kcal
  5. Protein 18 g (22%)
  6. Kulhydrat 29 g (35%)
  7. Fedt 16 g (43%)
  8. Kostfibre 2 g
  9. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - naturligvis".
  10. Køb bogen - klik her