Chokolademuffins med nougatfyld

Chokolademuffins med nougatfyld

(Ca. 30 stykker)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • fryse-egnede
  • 4 æg (mellem)
  • 250 g (ca. 3 dl) sukker
  • 100 g chokolade
  • 200 g (3½ dl) mel
  • ½ dl kakao
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g smør (smeltet)
  • Fyld:
  • 100 g blød nougat
  • Overtræk:
  • 150 g chokolade og mandelsplitter

  1. Pisk æg og sukker godt sammen. Smelt chokoladen og rør den i, mens der piskes. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver.
  2. Rør det i dejen sammen med smeltet smør. Fordel dejen i muffinforme. Tryk et stykke blød nougat ned i hver, og bag kagerne ved 175 grader i ca. 20 min. Lad dem svale.
  3. Overtræk kagerne med smeltet chokolade og drys med mandelsplitter eller høvlet chokolade som pynt.